Παυλόπουλος, Βορίδης γύρισαν την πλάτη στον Μπέο

Σε φιάσκο οδηγήθηκε, σύμφωνα με το magnesianews.gr, η εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να βραβευθεί ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ως ο καλύτερος δήμαρχος στην Ελλάδα, μετά την άρνηση από πλευράς του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη να παρευρεθούν σε αυτή, με συνέπεια οι διοργανωτές να την αναβάλουν, αρκούμενοι σε θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παυλόπουλος επρόκειτο να βραβεύσει τον δήμαρχο Βόλου για το έργο του στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού που θα πραγματοποιηθεί στην Αργαλαστή Πηλίου από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου. Ωστόσο μετά τα δημοσιεύματα και τις αντιδράσεις τόσο ο τέως Πρόεδρος όσο και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέκρουσαν πρύμναν. Δεν αποκλείεται, πάνττως, η βράβευση του κ. Μπέου να γίνει από τον διοργανωτή, αυτό όμως δεν θα γίνει παρουσία των υψηλών προσκεκλημένων που είχε προαναγγελθεί ότι συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εκδήλωση, σύμφωνα με τους διοργανωτές, τελούσε υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλία, της ΚΕΔΕ και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

aftodioikisi.gr

Categories