Για να δεις τη φωτιά στις Κεχριές σε ζωντανή μετάδοση πρέπει να είσαι κάτοικος της περιοχής ή αστροναύτης

Μα μπορούν τα ΜΜΕ να κρύψουν τη μεγάλη φωτιά στην Κόρινθο;

Πολλά παράπονα για την ελλιπή κάλυψη της μεγάλης φωτιάς στην Κορινθία από τα εγχώρια ΜΜΕ. Ο χρόνος που αφιέρωσαν ιδίως τα κανάλια είναι όντως πολύ μικρός και, δίχως αμφιβολία, δυσανάλογος με τη βαρύτητα του γεγονότος. Εξ ου και τα παρακάτω σχόλια στο Twitter (από εκεί και η φωτογραφία), διαβάστε τα για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

* Οι φωτιές στις #Κεχριές Κορινθίας στο BBC news αλλά όχι στα ελληνικά ΜΜΕ. Οι θιγμένοι δημοσιογράφοι των #mme_xeftiles λοιπόν μην κλαίγεστε μετά όταν σαν κράζει το σύμπαν στα social media, ούτε να αισθάνεστε τσουβαλιασμένοι από τα σχετικά σποτ..

* Επί ΣΥΡΙΖΑ οι φωτιές ήταν απόδειξη κρατικής ανεπάρκειας.
Επί ΝΔ είναι τοπικό πολιτιστικό δρώμενο.

* Γίνονται ρεζίλι σε live μετάδοση οι μπουκωμένοι τυμβωρύχοι των ΜΜΕ. Κάνουν τηλεσόου για το Μάτι την ώρα που κατακαίγεται η Κορινθία. Γιατί η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στο αφέντη της.

* Στα πόσα καμένα σπίτια στέλνει ρεπόρτερ ο ΣΚΑΪ; Ξέρει κανείς;

Το BBC πάντως είχε ρεπορτάζ από τις φωτιές
* 150.000 στρέμματα δάσους έχουν καεί μέχρι στιγμής στην Πελοπόννησο, καίγονται σπίτια αυτή την στιγμή που μιλάμε, η φωτιά συνεχίζει ανεξέλεγκτη, και ο ΣΚΑΪ δείχνει ντοκιμαντέρ για το Μάτι (κάτι που έκανε και προεκλογικά).
Εντάξει, καταλάβαμε

* Ορατή από το Διάστημα, διαβάζω, είναι η μεγάλη δασική πυρκαγιά που μαίνεται εδώ και δύο μέρες στην Κορινθία. Μόνο στα ΜΜΕ δεν είναι ορατή. Στα μυωπικά ΜΜΕ. Αίσχος

* Μας έπρηξαν τόσες μέρες με τις “μαύρες επετείους” και τα “ποτέ ξανά τραγωδίες όπως στο Μάτι” και να μαθαίνουμε από το BBC για την πυρκαγιά στις #Κεχριες. Το λες και μεγάλη ξεφτίλα.

* Ούτε το 112 δεν χρησιμοποιούν γιατί δεν ξέρουν σε πόσους και ποιους θα πάει το μήνυμα. Φοβούνται μήπως και μάθουμε τι γίνεται. Είναι πιο σημαντικό να μείνουμε στα σκοτάδια από το να καούν άνθρωποι.

* Ενημερώστε τον κόσμο ρε ξεφτίλες για τη φωτιά. #Κεχριές. Δε θα πάθει και τίποτα ο Μωυσής αν βοηθήσετε τον κόσμο, έλεος πια για ΜΜΕ

* τελικά για να καταφέρεις να δεις την φωτιά στις #Κεχριες σε ζωντανή μετάδοση πρέπει να είσαι κάτοικος της περιοχής ή αστροναύτης

e-tetradio.gr

Categories