ΝΟΣ: Δηλώσεις των νεοφερμένων παικτών, Δόβα και Καζαντζή

Δόβας: «Χαίρομαι που είμαι μέλος της οικογένειας της Σαρωνίδας, έχει προοπτικές να ανέβει η ομάδα»
Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δόβα, ως παίκτης του Ναυταθλητικού Ομίλου Σαρωνίδας.
Ο παίκτης του ΝΟΣ δήλωσε τα εξής:

 

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέλος στην οικογένεια της Σαρωνίδας, καθώς κάθισα και γνώρισα τα παιδιά που αγωνίζονται εδώ, καταλαβαίνοντας πως έχουν αρκετή αγάπη για το άθλημα. Πρωτίστως εύχομαι σε όλους υγεία».
Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τους στόχους που έχει με την ομάδα, ο Κώστας Δόβας απάντησε:

 

«Πιστεύω πως αυτή η ομάδα αξίζει να ανέβει, ενώ έχει προοπτικές να πάει στην Γ’ ΕΣΚΑ, διότι το υλικό είναι αρκετά ποιοτικό, καθώς και υπάρχει τρομερό και ομοιογενές κλίμα, πράγμα σπάνιο! Βέβαια, αυτό είναι στο χέρι μας, θα φανεί μέσα στην χρονιά, καθώς μπορεί να υπάρχουν και τραυματισμοί που αλλάζουν τα δεδομένα. Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους μας με όσο γίνεται λιγότερους τραυματισμούς και μακάρι με τους φίλους της ομάδας δίπλα».

Καζαντζής: «Στόχος επιβάλλεται να είναι η άνοδος, αντιλήφθηκα από την πρώτη στιγμή το οικογενειακό κλίμα»

 

Δηλώσεις παραχώρησε και ο νεοφερμένος, αλλά πολύπειρος Σωκράτης Καζαντζής.
Ο ίδιος είπε τα εξής:
«Δέχθηκα μια πρόταση-πρόκληση από τον φίλο και συμπαίκτη Χρήστο Καρκανιά, για να προπονηθώ στον Ν.Ο. Σαρωνίδας. Από την πρώτη προπόνηση κιόλας, αντιλήφθηκα το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, πράγμα που με έκανε να συμφωνήσω με τους ανθρώπους της, να ενταχθώ σε αυτή και να προσφέρω τις μπασκετικές μου υπηρεσίες. Αισθάνομαι τεράστια όρεξη και ανυπομονησία για το πρώτο τζάμπολ»

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τους στόχους του στην φετινή ομάδα, θέτοντας τον πήχη ψηλά, αναφερόμενος στην άνοδο.
Δείτε τα όσα είπε:
«Όπως είπα και πριν, έχω τεράστια όρεξη και ανυπομονησία για την έναρξη της νέας σεζόν και επειδή μ’ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, πιστεύω πως με το υπάρχον υλικό και κλίμα, ο Ν.Ο Σαρωνίδας θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Στόχος επιβάλλεται να είναι η άνοδος! Καλή μπασκετική χρονιά να έχουμε, με υγεία και πολλές επιτυχίες, αλλά κυρίως χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες!»

(ΔΤ του ΝΟΣ)

Categories