Ο Δήμος Κρωπίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση παρέλαβαν την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 το ολοκαίνουργιο σύγχρονο όχημα/βαν της ΚΕΔΚ για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες.

Ο Δήμος Κρωπίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση παρέλαβαν την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 το ολοκαίνουργιο σύγχρονο όχημα/βαν της ΚΕΔΚ που θα χρησιμοποιηθεί για την δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες).

Το όχημα παρουσίασαν ο Δήμαρχος Κρωπίας, Κιούσης Δημήτρης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΚ & δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντάρας Κωνσταντίνος.

-Δήλωση Δημάρχου Κρωπίας : «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε το νέο αυτοκίνητο της ΚΕΔΚ. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ θα έχουν πλέον δικό τους όχημα μετακίνησης. Τα παιδιά μας εμπνέουν. Δίνουν δύναμη σε όλο το προσωπικό μας να φέρει εις πέρας την κοινωνική αποστολή του. Καλοτάξιδο!»

– Δήλωση προέδρου της ΚΕΔΚ δημοτικού συμβούλου Κ.Κωνσταντάρα : «Σήμερα έχουμε την χαρά να διαθέτουμε στην ΚΕΔΚ ένα νέο όχημα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Ήταν κάτι για το οποίο εργαζόμουν μαζί με τις υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα και ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Από σήμερα το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ διαθέτει δικό του όχημα που θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των παιδιών. Από σήμερα το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είναι πιο ισχυρό και πιο οργανωμένο! Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη Κιούση, τον Διευθυντή ΚΕΔΚ κ. Νέστορα Αποστολόπουλο και όλους όσους συνεργαστήκαμε για να ολοκληρωθεί αυτή η πολύ σημαντική και χρήσιμη αγορά του νέου οχήματος της ΚΕΔΚ»

Categories