Εκδήλωση στο Θεατράκι: Τροποποιήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι αποφάσεις Πουλόπουλου με αντίστοιχες Ζεκάκου

Με σημερινή ημερομηνία 3/8/20 και με τους ίδιους ΑΔΑ των αποφάσεων 45 και 46/30.7.20  τροποποιήθηκαν οι αντίστοιχες αποφάσεις για τις αμοιβές τεχνικών και μουσικών για την αποψινή μουσική εκδήλωση στο Θεατράκι της Π.Φώκαιας.

Η τροποποίηση των αποφάσεων επήλθε μετά τη δήλωση του Προέδρου του ΝΠΔΔ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ, Νίκου Πουλόπουλου, πως εκ παραδρομής μπήκε ως υπογράφων Πρόεδρος στις αποφάσεις καθώς ήταν γνωστή και Δημοσίως η θέση του, ότι δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Οι νέες τροποποιημένες αποφάσεις, φέρουν την υπογραφή του Αντιπροέδρου Ευάγγ. Ζεκάκου

Η ανάρτηση του Νίκου Πουλόπουλου:

“Με αφορμή ανάρτηση και σχόλια σχετικά με μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο,Δευτέρα 3 Αυγούστου στο θεατράκι της Π.Φωκαιας, έχω να δηλώσω τα εξής :
Ως Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αριστόδικος, κυρίως όμως ως υπεύθυνος επιστήμων-ιατρός,

δηλώνω ότι για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων λόγω covid 19, ήμουν και εξακολουθώ να είμαι αντίθετος στην πραγματοποίηση οποιασδήποτε εκδήλωσης σε κλειστό ή ανοικτό χώρο που συνεπάγεται συνάθροιση ατόμων. Τα παραπάνω τα έχω εκφράσει ξεκάθαρα και με μεγάλη σαφήνεια, προς ολους τους ενδιαφερόμενους!

Τώρα, όσον αφορά το όνομά μου στην απόφαση που αναρτήθηκε, -θεωρώ ότι- τέθηκε εκ παραδρομής (άλλωστε δεν είναι δυνατόν να υπογράφω κάτι για το οποίο ήδη διαφωνώ)”.

Επίσης, προκειμένου να διασταυρώσουμε το γεγονός, επικοινωνήσαμε με τον Ν.Πουλόπουλο ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι για την συγκεκριμένη εκδήλωση ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να υπογράψει την απόφαση, με τον Δήμαρχο να απαντά πως αν εκείνος (Πουλόπουλος) δεν θέλει, ας υπογράψει ο Αντιπρόεδρος Ευαγγ. Ζεκάκος. Προφανώς αυτό δεν ¨εφθασε” στην γραμματεία η οποία εξέδωσε την απόφαση με υπογράφοντα τον Ν.Πουλόπουλο.

Οι νέες τροποποιημένες αποφάσεις

 

H  υπ αριθμ 45/30.7.20 Απόφαση

Η υπ αρ 46/30.7.20 Απόφαση

Categories