«Βόμβα» από τον σύμβουλο Ασφαλείας του Μητσοτάκη Αλέξανδρο Διακόπουλο: Μην κοροϊδευόμαστε, το Oruc Reis έχει κάνει έρευνες (video)

Εξαιρετικά αποκαλυπτικός ήταν την Τρίτη το πρωί Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις… πράξεις του Τουρκικού πλοίου «Oruc Reis» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Ο Αλέξανδρος Διακόπουλος μιλώντας το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως το τουρκικό πλοίο κάνει έρευνες στην περιοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του OpenTv:

«Όπως το ξέρουμε όλοι, τo Oruc Reis συνοδεία σχεδόν του τουρκικού στόλου, κουστωδία μεγάλου μέρους του στόλου έχει μπει στην παράνομη navtex κι εκτελεί το σχεδιάγραμμα ερευνών. Το patern ερευνών…».

Μάλιστα ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Αλεξίας Τασούλη εάν έχει κάνει έρευνες απάντησε με μια… βόμβα:

«Ναι, έχει κάνει έρευνες, για να μην κοροϊδευόμαστε…».

 

Και συμπλήρωσε εμφατικά: «Η όλη του κίνηση (πλοίου) τώρα δείχνει ότι δεν ήταν αυτός ο πρώτιστός του σκοπός. Έχει απλώσει 1 καλώδιο, όχι 2. Μαρκάρει την περιοχή του. Όποιος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του καταλαβαίνει τι εννοώ…».

Δείτε το βίντεο:

πηγή: tribune.gr

Categories