ΑΕΚ: Τιμή στον μεγάλο Τάσο Κωνσταντίνου, το όνομά του στο γήπεδο των Καλυβίων

Το όνομα του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΚ δόθηκε στο Γήπεδο των Καλυβίων, με τον Δήμο Σαρωνικού να αποδέχεται με συγκίνηση την πρόταση του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Το δελτίου Τύπου του Δήμου Σαρωνικού

«O Δήμος Σαρωνικού με συγκίνηση αποδέχτηκε την πρόταση του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΚ να δώσει τιμητικά το όνομα του μεγάλου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τάσου Κωνσταντίνου, στο Γήπεδο Καλυβίων.

Ο αγαπητός σε όλους μας Τάσος, που μεγαλούργησε με την ΑΕΚ τη δεκαετία του ‘70 και έφυγε από τη ζωή στις 27/10/2019, είχε ζήσει τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του στον Δήμο Σαρωνικού, όπου πρόσφερε πολλά στους νέους του τόπου με τη γνώση και την εμπειρία του πάνω στο ποδόσφαιρο.

Ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ”Αριστόδικος” Νίκος Πουλόπουλος υποδέχτηκαν χτες το βράδυ στη δημοτική επιχείρηση ”Κιόσκι”, αντιπροσωπεία των βετεράνων της ΑΕΚ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Στέλιο Σεραφείδη, τον Θωμά Μαύρο, τον Μιχάλη Σιμιγδαλά και το επίτιμο μέλος του συνδέσμου (πρώην Κοινοτάρχη Πολυδενδρίου) Θανάση Σακίρη. Παρόντες ήταν και φίλοι της ΑΕΚ από την περιοχή.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ανέλαβε να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να υλοποιηθεί η ονοματοδοσία του Γηπέδου, ενώ οι παλαίμαχοι πρόσφεραν στον Πέτρο Φιλίππου τη φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ».

AEK

Categories