Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης: Δεν είναι κακό το ξεμάτιασμα -Η θρησκεία πιστεύει στη βασκανία

«Η θρησκεία μας πιστεύει στην βασκανία. Δεν έκανα κάτι κακό, δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό, οπότε να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα, απλώς δεν την έκλεισα. Δεν μπορούσα ούτε το ιατρείο να κλείσω, ούτε να αποχωρήσω από την τηλεδιάσκεψη. Δεν το θεωρώ μεμπτό».

Μ’ αυτό τον τρόπο εξήγησε μιλώντας στο Mega ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος, γιατί όλη η Ελλάδα είδε live από τη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου του ξεμάτιασμα της γραμματέως του.

Και πρόσθεσε: «Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: ”Γιούλη κάνε κάτι».

Από την πλευρά της η γραμματέας του, Γιούλη Ατματζίδου, υποστήριξε κι εκείνη ότι: «Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω μια ευχή. Αυτό που είπε και ο κ. Αηδονόπουλος για τον Άγιο Κυπριανό. Το ξεμάτιασμα είναι απλώς μια ευχή», κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης έχει, μεταξύ άλλων, στις αρμοδιότητές του: «Την παροχή υπηρεσιών σωματικής και ψυχικής υγείας, λ.χ. με δημιουργία δημοτικών και κοινοτικών ιατρείων, κέντρων αγωγής υγείας, υποστήριξης και αποκατάστασης ατόμων με αναπηρία, κέντρων ψυχικής υγείας, συμβουλευτικής στήριξης θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και βίας κατά συνοικούντων προσώπων και κέντρων πρόληψης κατά εξαρτησιογόνων ουσιών κ.λ.π.». (σ.σ. προφανώς μ’ ένα ξεμάτιασμα λύνονται όλα αυτά τα προβλήματα)

aftodioikisi.gr

Categories