Με εντατικούς ρυθμούς απομακρύνονται τα κλαδέματα και τα ογκώδη από την Π.Φώκαια. video-φωτο

Με εντατικούς ρυθμούς απομακρύνονται τα κλαδέματα και τα ογκώδη από την Π.Φώκαια και αποσυμφορίζεται ο χώρος προσωρινής εναπόθεσης ενώ ταυτόχρονα σε επιφυλακή βρίσκονται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης των εστιών της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο χώρο του παλιού νταμαριού.

Τα πρώτα δύο βίντεο τα έδωσε στην δημοσιότητα ο Δήμαρχος Σαρωνικού Π.Φιλίππου ενώ με την ευκαιρία, ο πρ Δήμαρχος Γ. Σωφρόνης δημοσίευσε το τρίτο, καταδεικνύοντας τη χρησιμότητα του κλαδοτεμαχιστή για τον οποίο πολύς λόγος έχει γίνει στο παρελθόν από τον σημερινό Δήμαρχο.

Στην σημερινή (28/8/20) συνέντευξη που παραχώρησε στον Paraktios.gr, o Δήμαρχος Σαρωνικού ανήγγειλε πως στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Καθηγητής Ντίνος Χασάπης θα παρουσιάσει το πλαίσιο της συνεργασίας και το πρόγραμμα δράσης που περιλαμβάνεται στη σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ Δήμου Σαρωνικού και ΕΚΠΑ  με θέμα  “ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ: Σχεδιασμός διαχείρισης στερεών απορριμμάτων και εφαρμογή δράσεων για την αύξηση της ανακύκλωσης στον Δήμο Σαρωνικού”

Η Συνέντευξη του Δημάρχου Σαρωνικού που έγινε ζωντανά σήμερα και είναι αναρτημένη εκτός  από τη σελίδα του Facebook, και στο youtube .

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/341124260591925

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/755964445228908

 

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/754772402011092

Categories