‘’Σύσκεψη για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Σαρωνικού’’

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

‘’Σύσκεψη για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Σαρωνικού’’

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Σαρωνικού, εν όψει της έναρξης λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου. Συζητήθηκαν όλα τα θέματα ασφαλούς υποδοχής των παιδιών, ενώ για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας θα αποσταλούν άμεσα γραπτές οδηγίες στους γονείς.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη βρεφικής ανάπτυξης του Δήμου Δήμητρα Ράπτη, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ‘’Αριστόδικος” Νίκος Πουλόπουλος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΕΔΣΑ Θανάσης Καραγιάννης, καθώς και οι διευθύντριες και υπεύθυνες των βρεφονηπιακών σταθμών.
Ο Πέτρος Φιλίππου δήλωσε σχετικά: ‘’Διαρκής μας στόχος η παροχή υψηλών υπηρεσιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας, ενώ λόγω της υγειονομικής κρίσης λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών τους. Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νέους και τις νέες τους δήμου μας για την εισαγωγή στις πανεπιστημιακές σχολές της προτίμησής τους, υπογραμμίζοντας βεβαίως και για αυτούς που δεν τα κατάφεραν ότι η ζωή είναι μπροστά, γεμάτη πολλές ακόμη ευκαιρίες.’’

Από το Γραφείο Τύπου

Categories