Πρώτη προπόνηση για τον ΝΟΣ στο ¨ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” Καλυβίων!

Πρώτη προπόνηση για τον ΝΟΣ στο ¨ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” Καλυβίων!

Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Γεωργαντά, το βράδυ της Δευτέρας (31/8).

Ξεκίνησαν τα… βάσανα για τους παίκτες της Σαρωνίδας, αφού το βράδυ της Δευτέρας έγινε η πρώτη συγκέντρωση για προπόνηση, ενόψει της σεζόν που έρχεται.
Φυσικά, τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, άπαντες φορούσαν μάσκα και υπήρχε σχολαστικός έλεγχος στο «Κλειστό Καλυβίων», διότι προέχει η υγεία, προσωπική και δημόσια, σε ένα κλειστό γυμναστήριο που μπαίνουν εκατοντάδες άτομα.

Αρχικά, ο προπονητής της ομάδας Αλέξανδρος Γεωργαντάς, μίλησε στους παίκτες και το team, σχετικά με τη σεζόν που έρχεται. Μπήκαν οι βάσεις και άπαντες συμφώνησαν για σκληρή δουλειά φέτος, με στόχο κάτι καλύτερο από πέρυσι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι παίκτες έδειξαν επαγγελματισμό και ομολογουμένως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσει και η δουλειά για όλους! Βέβαια, παρά τα… βάσανα για πρώτη προπόνηση, δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ των παικτών, δείγμα του ότι οι «παλιοί» προσπαθούν να «εγκλιματίσουν» στο οικογενειακό κλίμα τους νέους παίκτες που έχουν έρθει στον σύλλογο.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν και φιλικές αναμετρήσεις για την ομάδα του ΝΟΣ, αρχής γενομένης από την Παρασκευή (11/9, 21:30), με αντίπαλο την Άνοιξη (προπονητικού χαρακτήρα) και το Σάββατο (12/9) με τα Καλύβια.

Μετέπειτα, το σύνολο του Α. Γεωργαντά θα αγωνιστεί για το Κύπελλο Ανδρών και την Α’ Φάση με αντίπαλο την ΑΟ Άρτεμις Λούτσας στο «Κλ. Καλυβίων» (15/9, ώρα δεν έχει γίνει γνωστή). Αν η Σαρωνίδα προκριθεί, τότε θα συνεχίσει στον εν λόγω θεσμό. Εάν δεν τα καταφέρει, θα γνωστοποιηθούν κι άλλα φιλικά προπονητικού χαρακτήρα.

δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Categories