«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση από τις καμένες Μυκήνες -Επίθεση και από το ΚΙΝΑΛ στο κυβερνών κόμμα

«Πρώτη φορά στην ιστορία κάηκαν οι Μυκήνες», ομολογεί η έφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδας – Επίθεση και από το ΚΙΝΑΛ στο κυβερνών κόμμα

Στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών βρέθηκε τη Δευτέρα (31/08) βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ρίχνοντας βολές στην κυβέρνηση για τις καταστροφές που επέφερε η πυρκαγιά της Κυριακής (30/08).

«Τις τελευταίες ώρες αυτός ο αρχαιολογικός χώρος παγκόσμιας κληρονομιάς παραδόθηκε ανυπεράσπιστος στις φλόγες», υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά.

«Πρώτη φορά στην ιστορία κάηκαν οι Μυκήνες», ομολόγησε η έφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδας. «Ντροπή και θλίψη για την τραγική εικόνα των Μυκηνών», υπογραμμίζει και το ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης και ο τομεάρχης Πολιτισμού Παναγιώτης Σκουρολιάκος.

Και αυτό που έχει σημασία είναι πως στην παραδοχή ότι ο αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών δεν είχε καεί ποτέ μέχρι σήμερα, προέβη η Έφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδας κ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, απαντώντας στον Γιάννη Ραγκούση. Διαβάστε τη συνέχεια  και δείτε τα σχετικά Video EΔΩ

altsantiri.gr

Categories