ΝΟΣ: Δωρεάν Συμμετοχή στις προπονήσεις για Σεπτ-Οκτ λόγω Κορωνοιού – 7/9 αρχίζουν προπονήσεις στο “Ν.Κακλαμανάκης”

ΝΟΣ: Δωρεάν Συμμετοχή στις προπονήσεις για Σεπτ-Οκτ λόγω Κορωνοιού – 7/9 αρχίζουν προπονήσεις στο “Ν.Κακλαμανάκης”

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης αλλά και την ταυτόχρονη ανάγκη των παιδιών για άθληση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, ανακοινώνει ότι:

Oι αθλητές των τμημάτων καλαθοσφαίρισης που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Ομίλου αλλά και όσοι παραδώσουν την αίτηση εγγραφής έως την 20/9/2020 θα δικαιούνται δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα προπονήσεων των μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2020.

Ενημερώνουμε ότι η μηνιαία συνδρομή των Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης, έχει ορισθεί στο ποσό των 25 Ευρώ για οικογένεια με ένα εγγεγραμμένο μέλος και 40 Ευρώ για οικογένεια με δύο εγγεγραμμένα μέλη.

Η ανωτέρω ενέργεια αντικατοπτρίζει πλήρως το στόχο του Ομίλου μας για την συστηματική καλλιέργεια των δυνατοτήτων των αθλητών του και γενικότερα την διάδοση του πνεύματος του αθλητισμού.

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινάνε οι προπονήσεις των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Κακλαμανάκης».
Για πληροφορίες αναφορικά με τις ημέρες και ώρες των προπονήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Γεώργιο Μόμτσο στο τηλ. 6944513294

Για το ΔΣ
Δημήτρης Βόγγολης
Πρόεδρος ΝΟΣ

Ναυταθλητικός ΟμίλοςΣαρωνίδας
Κεφαλληνίας 45 190 13 Σαρωνίδα Αττικής
τηλ.22910 53413
nos75@otenet.gr
Σαρωνίδα 05/09/2020

Categories