Τέλος από το Big Brother ο παίκτης που προκάλεσε οργή με τις χυδαιότητες για βιασμούς – Αποχωρούν και οι χορηγοί

Έπειτα από καθυστέρηση ωρών και αφού ξέσπασε σάλος από τις χυδαιότητες παίκτη της εκπομπής ριάλιτι, που προβάλλει ο ΣΚΑΙ, Big Brother, η παραγωγή του παιχνιδιού κάλεσε τον συγκεκριμένο Αντώνη Αλεξανδρίδη και του ανακοίνωσε πως αποχωρεί μετά τις απαράδεκτη συζήτηση που είχε με συγκατοίκους του στην οποία «ακούστηκαν απόψεις απαράδεκτες και άκρως καταδικαστέες».

Συγκεκριμένα ο παίκτης του reality του ΣΚΑΙ είχε πει ότι: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Μάλιστα η παραγωγή ρώτησε τον παίκτη αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε «ποτέ».

Ο παίκτης «απολογήθηκε» λέγοντας πως «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος παίκτης είχε προκαλέσει και στο παρελθόν, δηλώνοντας ότι «δεν συμπαθεί τους γκέι».

Τα όσα ακούστηκαν από το παίκτη του ριάλιτι προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων τόσο των τηλεθεατών όσο και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπως του Δημήτρη Τζανακόπουλου, της Έφης Αχτσιόγλου και του Νάσου Ηλιόπουλου.

Το ερώτημα ωστόσο είναι αν θα επέμβει το ΕΣΡ ή θα το αφήσει κι αυτό να περάσει έτσι.

Αποχωρούν οι χορηγοί
Την ίδια ώρα, ένας ένας οι χορηγοί άρχισαν να αποχωρούν όπως ανακοίνωσαν. Συγκεκριμένα, μεγάλες εταιρείες αποφάσισαν να αποσύρουν τις χορηγίες τους από το παιχνίδι.

Ήδη τρεις εταιρείες έκαναν σχετικές αναρτήσεις.

Candia
9 ώρ. ·
Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν.

Rigas Furniture
10 ώρ. ·
Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης.
3.214
392
1.165

Doctor Plant
9 ώρες πριν
Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό!
Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία!
Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza)
Οποτε επίσης αποσύρονται!
Τσόκας Μάκης
Γαλάνης Δημήτρης
#skai #bigbrother
Mehr ansehen
468
67
113

 

documentonews.gr

Categories