Στηρίζουμε SARONICURE και τρέχουμε μαζί τους την Κυριακή 27/9 !! Παρουσίαση και σκοποί σε video.

Πάρε μέρος όπου και αν είσαι, τρέξε τον δικό σου αγώνα Race for the Cure® και στήριξε την Ομάδα SARONICURE του Δήμου μας.

Σε λίγες ημέρες από σήμερα, χιλιάδες άνθρωποι σε 22 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο digital event της χρονιάς ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Στις 25-26 & 27 Σεπτεμβρίου έρχεται ο πιο ξεχωριστός πανευρωπαϊκός αγώνας και ο καθένας μας μπορεί να γίνει ο ήρωας κάθε γυναίκας με καρκίνο του μαστού!

Στο Δήμο Σαρωνικού δραστηριοποιείται η Ομάδα SARONICURE και συντονίζει τις δράσεις, υπό την καθοδήγηση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ .

Μπορεί ο καθένας μας να στηρίξει τη προσπάθεια, κάνοντας εγγραφή, καταβάλοντας ενα πολύ μικρό χρηματικό ποσό (6ευρ) και να παραλάβει συμβολικά ένα μπλουζάκι η και να δηλώσει συμμετοχή στο περίπατο που φέτος θα γίνει στην Λ.Καλυβίων την Κυριακή 27/9/20!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερος πληροφορίες στη σελίδα του facebook “SARONICURE” η να επικοινωνήσετε με τα τηλ:

ΛΑΖΑΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ            6947178975
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ         6944465135
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΕΜΗΣ     6948200978

H εκπομπή ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ, παρουσίασε σε ειδικό αφιέρωμα, στις 3/9/20, το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και την Ομάδα SARONICURE.

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ εκπροσώπησε η Χριστιάννα Μήτση, η οποία είναι Greece Race for the Cure® Director, Ψυχολόγος -Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων ενώ για την SARONICURE παρουσίαση έκανε η Λαμπρινή Λάζαρη πλαισιωμένη από την Φανή Κορωναίου και την Μαρία Κοντού.

Δείτε το video της εκπομπής

Categories