Αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα…

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στη σελίδα της στο fb αναρωτιέται τι είναι τελικά η Πολιτική Προστασία, γράφοντας:

“Τι σημαίνει Πολιτική Προστασία για τον Νίκο Χαρδαλιά εν όψει Ιανού; Σημαίνει κάτι φαιδρότητες τύπου… αν μένετε σε υπόγεια, να πάτε σε συγγενείς ή φίλους.

Σαν να μάς λέει, αν δεν έχετε συγγενείς και φίλους ας προσέχατε. Ας ήσασταν πιο κοινωνικοί τύποι έτσι πιο αλλεγκροι, πιο μπριοζοι. Όχι που κάθεστε και τσακώνεστε με το σόι για τα κληρονομικά. Καθίστε τώρα να πνίγετε για να μάθετε.

Τι σημαίνει πραγματικά πολιτική προστασία; Να βγει ο εκάστοτε Χαρδαλιάς και να ανακοινώσει στους πολίτες ποιοι χώροι έχουν οργανωθεί κατάλληλα για να τους υποδεχτούν. Κλειστά γήπεδα, δημαρχεία, σχολεία, αίθουσες εκδηλώσεων εξοπλισμένα με κρεββάτια, κουβέρτες, τρόφιμα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Κι ανάλογα την περιοχή, το 112 να κατευθύνει τους κατοίκους στον αντίστοιχο χώρο. Όλα τα άλλα τα κάνουμε και μόνοι μας.

Δεν περιμένουμε τον Χαρδαλιά να μάς λέει άντε στο θείο ή την κουνιάδα σου. Αυτό δεν είναι πολιτική προστασία, αυτό είναι τηλεφώνημα στη γειτόνισσα”…

Elena Akrita
8 ώρες πριν
Τι σημαίνει Πολιτική Προστασία για τον Νίκος Χαρδαλιάς εν όψει Ιανού; Σημαίνει κάτι φαιδρότητες τύπου αν μένετε σε υπόγεια, να πάτε σε συγγενείς ή φίλους. Σαν να μάς λέει, αν δεν έχετε συγγενείς και φίλους ας προσέχατε. Ας ήσασταν πιο κοινωνικοί τύποι έτσι πιο αλλεγκροι, πιο μπριοζοι. Όχι που κάθεστε και τσακώνεστε με το σόι για τα κληρονομικά. Καθίστε τώρα να πνίγετε για να μάθετε.

Τι σημαίνει πραγματικά πολιτική προστασία; Να βγει ο εκάστοτε Χαρδαλιάς και να ανακοινώσει στ
Δείτε περισσότερα
6,9 χιλ.
41
847

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Categories