Ο Σχεδιασμός Διαχείρισης των στερεών απορριμμάτων στο ΔΣ Σαρωνικού -Παρουσίαση από Ντίνο Χασάπη -VIDEO

Το πρώτο βήμα στο σχεδιασμό για την διαχείριση των στερεών απορριμμάτων και εφαρμογή δράσεων για την αύξηση της ανακύκλωσης στον Δήμο μας έχει ξεκινήσει πριν ένα μήνα καθώς ο Δήμος Σαρωνικού έχει συνάψει σύμβαση με το ΕΚΠΑ, με συντονιστή και επιστημονικό υπεύθυνο, τον Ντίνο Χασάπη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Χημείας ο οποίος χθες (18/9/20) παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο το πλαίσιο της Συμφωνίας.

Δείτε στο video που ακολουθεί την παρουσίαση του Ντίνου Χασάπη και τις ερωτήσεις που υπέβαλαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στις οποίες απάντησε ο Ντίνος Χασάπης.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα συμβαλλόμενα μέρη και να διευκρινίσουμε, προς αποφυγή παρερμηνειών, πως ο Ντίνος Χασάπης και η Ομάδα του  δεν έχουν αναλάβει την Διαχείριση των Απορριμμάτων του Δήμου μας παρά μόνο τον σχεδιασμό τον οποίο ο Δήμος πρέπει να εφαρμόσει.

Επι πλέον η Ομάδα Χασάπη στην οποία μετέχουν και ενεργοί Πολίτες, έχει αναλάβει πιλοτικό πρόγραμμα παραγωγής συγκεκριμένης ποσότητας compost που θα διατεθεί σε Δημότες. Ωστόσο όπως και ο ίδιος δήλωσε, θα βοηθήσει συμβουλευτικά σε οποιοδήποτε σχετικό ζήτημα ο Δήμος του ζητήσει.

Categories