Τεράστια πρόκριση για τη Σαρωνίδα στο Κύπελλο ΕΣΚΑ !

Τεράστια πρόκριση για τη Σαρωνίδα!

Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ στο β’ μέρος, αλλά κυρίως στο 4ο δεκάλεπτο, η ομάδα του Αλέξανδρου Γεωργαντά προκρίθηκε στο Κύπελλο ΕΣΚΑ, αυτήν τη φορά απέναντι στον Μαίανδρο Ηλιούπολης, αφού το τελικό σκορ ήταν το 69-52.

Σαρωνίδα να… την πιείς στο ποτήρι, η ομάδα του Γεωργαντά, παρότι βρέθηκε πίσω στο πρώτο μέρος με διψήφια διαφορά, έπαιξε και έδεσε την άμυνά της, ενώ στην επίθεση καθάρισε όταν η μπάλα «έκαιγε», παίρνοντας και μια τελική διαφορά +17 πόντων, αν και στις βολές ήταν τρομακτικά άστοχη.

Ο ΝΟΣ φάνηκε να αποκτά τον έλεγχο του αγώνα κυρίως, από τα μέσα της τέταρτης περιόδου κι έπειτα, αφού ο Μαστιχιάδης με το τρίποντο που ευστόχησε, έδωσε αέρα στην ομάδα του με το +7 που διαμορφώθηκε (55-48). Σχεδόν ενάμιση λεπτό πριν την ολοκλήρωση του ματς, η διαφορά πήγε σε διψήφια αριθμό πόντων για τη Σαρωνίδα αυτήν τη φορά, καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση (63-52).

Το τελικό σκορ ήταν το 69-52, με εξαιρετική εμφάνιση στην αναμέτρηση αυτή των Ρηγόπουλου, Παλαιοξάρη, Δόβα, Μαστιχιάδη, αλλά και του Μάριου Στεργίου που έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι, έχοντας αρκετά δύσκολο αντίπαλο! Μάλιστα, όλοι στην ομάδα έδωσαν τα εύσημα στον νεαρό παίκτη, ο οποίος έχει την ψυχολογία, αλλά και το ταλέντο να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον σύλλογο!

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 33-38, 49-46, 69-52.

ΝΟΣ (Γεωργαντάς): Κρέστας, Καπερώνης 2, Παλαιοξάρης 14 (2), Μανιάτης, Μαστιχιάδης 9 (3), Δόβας 13 (1), Χασάπης, Στεργίου 4, Μηλιώνης 4, Αμπλιανίτης 8, Ρηγόπουλος 15 (5).

Μαίανδρος Ηλιούπολης (Κωστόπουλος): Χρηστίδης 3, Κύριος, Καϊσης 13, Κάντζας, Κανδαράκης 2, Παναγιωτόπουλος 8, Λεοντόπουλος 3 (1), Γιαννακόπουλος 4, Μπρεζάτης 3 (1), Ρούμελης 16.

Categories