Η ερώτηση του Χρ.Τσιγαρίδα που δεν απαντήθηκε στη συνεδρίαση της 18/9/20 και θα απαντηθεί στην επόμενη.

Ο λόγος αυτής της δημοσίευσης είναι για να γνωρίζουν οι συνδημότες που ερωτούσαν, κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, ποιες ερωτήσεις είχαν υποβληθεί από τον επικεφαλής της ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ Χρ. Τσιγαρίδα, και θα απαντηθούν στην επόμενη συνεδρίαση, όπως δήλωσαν οι Δ Παπαχρήστου – Μ.Γκίνη.

Λόγω του τρόπου πλέον διενέργειας των Δημοτικών Συμβουλίων μέσω τηλεδιάσκεψης, έχει συμφωνηθεί πως, όσοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ερωτήσεις θα πρέπει να τις υποβάλουν πριν την τηλεδιάσκεψη προκειμένου οι έχοντες την ευθύνη να απαντήσουν, προετοιμάσουν τις απαντήσεις και έτσι να μην χάνεται χρόνος πολλών διαλόγων λόγω της δυσκολίας που υπάρχει στην διαδικτυακή  επικοινωνία.

Η Ερώτηση λοιπόν του Χρ Τσιγαρίδα είναι διατυπωμένη ως εξής:

Παρακαλώ κ. Πρόεδρε, ενόψει ενός έτους της νέας διοίκησης του Δήμου, όπως με ενημερώσετε, σχετικά για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τα χρήματα που τυχόν παρέλαβαν από την προηγούμενη διοίκηση, την νέα κατανομή των χρημάτων και τα αντίστοιχα ποσά που κατανεμήθηκαν και σε ποιά σχολεία. Ευχαριστώ. Χρήστος Τσιγαρίδας. Επικεφαλής παράταξης “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ”.

 

Categories