ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Την Πέμπτη, η πρώτη διερευνητική συνάντηση Φιλίππου με δύο Επιστήμονες του ΕΚΠΑ

Θεαματική εξέλιξη στη πρωτοβουλια για να μπει πάλι στο τραπέζι η υπόθεση “ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΥΚΩΝ” – Την Πέμπτη 8 Οκτ 20  η πρώτη διερευνητική συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με Επιστήμονες του ΕΚΠΑ.

Ο Λάζαρος Χατζημιχαηλιδης ως “οδηγός “, που δούλευε με το μουλάρι και το κάρο του στις αλυκές, ιδιοκτησίας του πατέρα του. (Από το προσωπικό αρχείο του Αναβυσσιώτη Σάκη Χατζημιχαηλιδη)

Θεαματική εξέλιξη στη πρωτοβουλια για να μπει πάλι στο τραπέζι η υπόθεση ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΥΚΩΝ καθώς την Πέμπτη το πρωι (8/10) προγραμματίστηκε συνάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού Π.Φιλίππου, με την Καθηγήτρια του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ Νίκη Ευελπίδου, η οποία διεξάγει Παλαιογεωγραφική έρευνα στις Αλυκές Αναβύσσου και τον Σαράντο Ψυχάρη, Καθηγητή στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) στο γνωστικό αντικείμενο «Εκπαιδευτικές Εφαρμογές των Υπολογιστικών Επιστημών ».

Σε αυτή τη πρώτη συνάντηση οι δύο επιστήμονες και ο Δήμαρχος θα συζητήσουν και θα διερευνίσουν όλες τις παραμέτρους και δυνατότητες υλοποίησης ενός Project που θα στοχεύει στην δημιουργία ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΛΥΚΩΝ Αναβύσσου.

Νεότερη εμημέρωση θα υπάρξει μετά την συνάντηση καθώς ο Paraktios θα ακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα.

Categories