Δελτίο Τύπου ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σαρωνικού: «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σαρωνικού: «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Π. Φιλίππου, ο οποίος πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωνε ακομμάτιστος ενώ ήταν εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Δούρου, τώρα που δεν έχει ανάγκη τις ψήφους όλων των δημοτών του Σαρωνικού ξαναθυμήθηκε την κομματική του ταυτότητα.

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει δύσκολες ώρες εσωστρέφειας και αποδιοργάνωσης ανέλαβε να βάλει πλάτη ασκώντας ξεκάθαρη αντιπολιτευτική κριτική στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το σημερινό του άρθρο στην εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Θα ήταν περισσότερο χρήσιμος σε εκείνους που τον ψήφισαν εάν αφιέρωνε έστω και λίγο χρόνο στα προβλήματα του δήμου που μέρα με την μέρα αυξάνονται, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ενίσχυηση της κομματικής του ταυτότητας και προβολής και η δημαρχεία έχει μπει στον αυτόματο πιλότο.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Νέα Δημοκρατία πολέμησε ανέκαθεν σταθερά και παντού τον φασισμό. Με διάταξη που εκείνη ψήφισε σταμάτησε την χρηματοδότηση, άνοιξε τον δρόμο για την δίκη επι πρωθυπουργίας Κου Α. Σαμαρά και τώρα πάλι επί πρωθυπουργίας κου Κυριακου Μητσοτάκη, καταδικάστηκε το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Σπυρος Γ. Χυσίρογλου

Categories