Συνεχίζονται οι ενημερώσεις Χασάπη για τη διαχείριση απορριμμάτων. 19/10 στην Ανάβυσσο – 23/10 στον Κουβαρά

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις ατις Κοινότητες του Δήμου Σαρωνικού από τον επιστημονικό υπεύθυνο κ. Κωνσταντίνο Χασάπη για το έργο με τίτλο «Σχεδιασμός διαχείρισης στερεών απορριμμάτων και εφαρμογή δράσεων για την αύξηση της ανακύκλωσης στον Δήμο Σαρωνικού».

Την Δευτέρα 19/10 ενημερώνεται το συμβούλιο της Κοινότητας Αναβύσσου και την Παρασκευή 23/10 το Κοινοτικό Συμβούλιο Κουβαρά. Σημειώνεται πως έχει αναβληθεί η αντίστοιχη ενημέρωση στην Κοινότητα Σαρωνίδας λόγω προληπτικών μέτρων covid-19

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση την 19/10/2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:30 στην Κοινότητα Αναβύσσου δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών,
με το ακόλουθο θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί συζήτησης-γνωμοδότησης του υπ. αριθμ 14222/16-09-2020 αιτήματος του Συλλόγου Αγίου Παντελεήμονος της Κοινότητας Αναβύσσου.
2. Συζήτηση και γνωμοδότηση περί τακτικού καθαρισμού του νεκροταφείου και του οστεοφυλακιού της Κοινότητας Αναβύσσου.
3. Ενημέρωση από τον επιστημονικό υπεύθυνο κ. Κωνσταντίνο Χασάπη για το έργο με τίτλο «Σχεδιασμός διαχείρισης στερεών απορριμμάτων και εφαρμογή δράσεων για την αύξηση της ανακύκλωσης στον Δήμο Σαρωνικού» και συζήτηση για την εφαρμογή του στην Κοινότητα Αναβύσσου .

Σας προσκαλώ στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κουβαρά, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών (άρθρο 10, ΠΝΠ 55/11.3.2020) (υποχρεωτική η χρήση μάσκας), την 23η Οκτωβρίου του έτους 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00μ.μ. με τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση από τον επιστημονικό υπεύθυνο κον Κωνσταντίνο Χασάπη για το έργο με τίτλο «Σχεδιασμός διαχείρισης στερεών απορριμάτων και εφαρμογή δράσεων για την αύξηση της ανακύκλωσης στον Δήμο Σαρωνικού» και συζήτηση για την εφαρμογή του στην Κοινότητα Κουβαρά .
2. Ενημέρωση για την αλλαγή διαδικασιών που αφορούν την ονοματοδοσία οδών.
3. Συζήτηση-ενημέρωση για θέματα που απασχολούν την Κοινότητα

Categories