Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Αν.Αττικής Θ. Αυγερινού με τους Δημάρχους Παλλήνης, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού.

Συναντήσεις εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού με τους Δημάρχους Παλλήνης, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού.

Συνεχίζονται οι συναντήσεις που πραγματοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός με τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής με σκοπό την ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν τις περιοχές και την δρομολόγηση νέων έργων. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο, τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Κώστα Αλλαγιάννη και τον Δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου.

Σύμφωνα πάντα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και η υλοποίηση έργων που μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας, με στόχο την στήριξη των Δήμων στην προσπάθειά τους για έργα ανάπτυξης και ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων τους. Πρόκειται για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, διευθέτησης ρεμάτων καθώς και αυτά που αφορούν στη διαμόρφωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων αναψυχής.

Categories