Ανακοίνωση Δ. Σαρωνικού για το θέμα της διεκδίκησης των περιουσιών κατοίκων της Σαρωνίδας από το Ελληνικό Δημόσιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των βουλευτών Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου και Γιώργου Βλάχου, αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή, στο Νομοσχέδιο «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας», η τροπολογία αρ. 498 για την αναστολή της εκδίκασης των ενστάσεων Κτηματολογίου στους Δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής μέχρι τις 29/1/2021.

Πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής είναι ότι τα ημίμετρα παρατείνουν την ομηρία και την αγωνία των συμπολιτών μας και για τον λόγο αυτό – μετά τα δεκάδες υπομνήματα του δήμου, την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής, όπως αυτή εκφράστηκε στη συγκέντρωση στη Σαρωνίδα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου – καλούμε την κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευσή της: να δώσει άμεσα μια οριστική λύση στο πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση.

Επιπλέον καλούμε τους βουλευτές της Ανατολικής Αττικής, ιδιαίτερα εκείνους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, να στηρίξουν το παραπάνω αίτημα για να σταματήσει η ταλαιπωρία χιλιάδων κατοίκων της περιοχής μας.
Από το Γραφείο Τύπου

Categories