1ο Δημοτικό Αναβύσσου. 6η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής WRO HELLAS

Η Ομάδα ρομποτικής robostars του 1ου Δημοτικού Αναβύσσου μπορεί να μην κατέλαβε κάποια πρωτιά καθώς  συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό έχοντας ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και εμπειρίας όμως κατάφερε να βρεθεί στη πρώτη δεκάδα πανελληνίως καταλαμβάνοντας την 6η θέση, κάτι που αποτελεί πολύ μεγάλη διάκριση και δικαίωση της προσπάθειας των παιδιών και δασκάλων τους.

Ανάβυσσος, 20/10/2020 – ΘΕΜΑ: Πανελλήνιος διαγωνισμός ρομποτικής – Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου. Προς: Δήμο Σαρωνικού 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής WRO HELLAS με την ομάδα robostars με την οποία κατακτήσαμε την 6η θέση.

Το σχολείο μας συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό και έχοντας ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και εμπειρίας κατάφερε να βρεθεί στη πρώτη δεκάδα πανελληνίως.
Στον αγώνα αυτών των παιδιών δίπλα τους ακούραστοι σύμμαχοι υπήρξαν ο δάσκαλος τους κ. Μπρούσαλης καθώς ο βοηθός του ο κ. Δημήτρης Γάτσιος, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη στη ρομποτική που μεταλαμπάδευσαν στα παιδιά μας.

Η ομάδα των παιδιών δημιουργήθηκε από τον δάσκαλό μας κ. Μπρούσαλη, τους μαθητές της ΣΤ τάξης για τη χρονιά 2019-2020 και τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στα μαθήματα ρομποτικής που οργανώνουμε.

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές (αλφαβητικά):
Αραμπατζίδου Κάλλια
Βακάλη Δημήτρη
Καπαράκης Μανόλης
Κετέογλου Μιχάλης
Χατζηκοσμίδου Μαρία –Δέσποινα
Χατζηπαρασκευϊδη Ελένη

Η διάκριση αυτή τιμά τόσο το σχολείο μας όσο και των δήμο Σαρωνικού και ευελπιστούμε στη στήριξη και τη βοήθεια σας!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ρένα Βακάλη –  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΧΙΟΝΙΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

 

Categories