“Έφυγε” ο πρώην Δήμαρχος Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας. video – αφιέρωμα

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 12 μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς και φίλοι θα δώσουν το τελευταίο κατευόδιο στον πρώην Δήμαρχο Βάρης, Παναγιώτη Καπετανέα, που απεβίωσε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, σε ηλικία 70 ετών.

Με απόφαση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, η πολιτική τελετή και η αποτέφρωση της σωρού σύμφωνα με τις επιθυμίες του εκλιπόντος θα γίνουν με δημοτική δαπάνη.

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Καπετανέα, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δήλωσε:

“Η πόλη μας πενθεί σήμερα την απώλεια ενός τίμιου υπηρέτη της. Ο Παναγιώτης Καπετανέας εκτέλεσε τα καθήκοντα του με εντιμότητα, συνέπεια και εργατικότητα και η θητεία του ήταν ιδιαίτερα ευεργετική για την πόλη. Εκ μέρους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Πασακυριάκος:

“Η απώλεια μεγάλη. Από το 2011 έως το 2014 βρεθήκαμε μαζί , δίπλα δίπλα, στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, δίπλα στους αγώνες πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών. Και μετά ήσουν πάλι, πάντα κοντά… Με την πολύτιμη συμβολή σου, την εμπειρία σου, τη στήριξή σου και τις πάντα χρήσιμες συμβουλές σου… Με την μαχητικότητα, την εντιμότητα και τη σεμνότητά σου… Όπως έκανες πάντα… Είτε ως Δήμαρχος είτε ως ενεργός πολίτης. Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης εκφράζω τα συλλυπητήριά μας, στη σύζυγό του Αγγελική και την οικογένεια του. Καλό ταξίδι Δήμαρχε… Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε και συναγωνιστή Παναγιώτη”.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σημειώνει σε δική της ανακοίνωση:

“Με θλίψη μάθαμε το νέο της απώλειας του Παναγιώτη Καπετανέα ύστερα από τη γενναία μάχη που έδωσε. Εμείς, οι συμπολίτες του, και ο Δήμος μας χάσαμε έναν Άξιο Αυτοδιοικητικό Αγωνιστή. Τον ευχαριστούμε για τους αγώνες που έδωσε και συλλυπούμαστε την σύντροφό του και τα παιδιά του στην οδύνη της απώλειάς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε τον Παναγιώτη Καπετανέα και η επί χρόνια συνεργάτης του στον πρώην Δήμο Βάρης και σημερινή εντεταλμένη σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία των 3Β, Δήμητρα Σουτόγλου:

“Αγαπημένε μου φίλε Παναγιώτη καλό παράδεισο, καλή δύναμη στην οικογένειά σου θα μου λείψεις πολύ. Περάσαμε πολλά μαζί, ήσουν ο άνθρωπος που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κοινά δεν θα ξεχάσω ποτέ, την καλοσύνη σου, το χαμόγελο σου, την βροντερή φωνή σου καλό ταξίδι Δήμαρχε”.

Κείμενα από 3vita.gr


O Paraktios.gr εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στη φίλη σύζυγό του, Αγγελική Ράπτη, πρώην Δημοτική Σύμβουλο Σαρωνικού καθώς και στην οικογένεια. Είχα γνωρίσει από κοντά τον Παναγιώτη και μάλιστα ήταν ο πρώτος που μου παραχώρησε συνέντευξη  και αυτός που με παρακίνησε να ασχοληθώ με αυτό το είδος της ενημέρωσης.

Φίλε Παναγιώτη Καλό ταξίδι, Αγαπημένη Αγγελική κουράγιο! – Μέμος και Αναστασία Ξυγκάκη-

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΕΑΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 3Β

Categories