ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ.

Λαγονήσι Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ.

Ο Ν. Ο. Λ. (Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου) κατέλαβε την 2η καλύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου με τον αθλητή του Αλέξανδρο Πιπεράκη κατάφερε και κατέλαβε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Χαλκίδα από 30/10 έως 2/11 την Δεύτερη καλύτερη θέση μετά από 7 ιστιοδρομίες με την συμμετοχή 125 καλύτερων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Ο ναυτικός όμιλος Λαγονησίου συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Χαλκίδας με πέντε αθλητές, (4 αγόρια και 1 κορίτσι) και αφού υποβλήθηκαν όλοι σε Rapid test για τον covid 19 έδωσαν την μάχη τους κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας, χωρίς θεατές, χωρίς γονείς και διεκδίκησαν το καλύτερο, έχοντας να ανταγωνιστεί τους καλύτερους πανελλαδικά ομίλους.

Στα αγόρια ο Πιπεράκης Αλέξανδρος κατέκτησε την 2η θέση, ο Γκίνης Άγγελος την 23η θέση, ο Αθανασόπουλος Γεώργιος την 24η θέση και ο Τσούμος Χαράλαμπος 32η θέση.
Στα κορίτσια τώρα η Τσούμου Γεωργία κατάφερε και διεκδίκησε την 35η θέση.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λαγονησίου σε αυτούς που αγωνίστηκαν και σε αυτούς που λόγω πανδημίας και για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων δεν τους άφησαν να αγωνιστούν.

Ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή τους Χαράλαμπο Πιπεράκη που παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει μη έχοντας ένα σταθερό προπονητικό χώρο αναγκασμενος να κάνει προπονήσεις φιλοξενούμενος δεξιά και αριστερά λόγο της έδρας του Ν. Ο. Λ. που είναι στην Λεωφόρο Καλυβιών 67 και παρόλα αυτά καταφέρνει και φέρνει τόσο σημαντικά αποτελέσματα.

Μπράβο μας κάνατε περήφανους!!!

Με εκτίμηση για το Ν.Ο.Λ.

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Τσούμος

 

 

 

 

Categories