Ο Ευάγγελος Ζεκάκος και η χορωδία του Συλλόγου ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ στην εκπομπή ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ. Συνέντευξη+Συναυλία

Νέα σειρά εκπομπών με τίτλο “Σύλλογοι και φορείς στο Δήμο Σαρωνικού εν μέσω πανδημίας”. Με αυτή τη σειρά εκπομπών θα επιχειρήσουμε να μεταφέρουμε σε όλο το διάστημα του περιορισμου της κυκλοφορίας το παλμό των φορέων και συλλόγων στο Δήμο Σαρωνικού , για το πως αντιμετωπίζουν το νeο lockdown, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τους περιορισμούς, προτάσεις τους, παρατηρήσεις τους, κ.α. αλλά παράλληλα να σας κρατήσουμε συντροφιά προβάλλοντας παλαιότερες δράσεις τους -πριν την πανδημία- χρησιμοποιώντας το αρχείο του paraktios.gr.

Το βήμα ανοιχτό, σε όποιους συλλόγους και φορείς θα ηθελαν κάτι να πουν για τη νεα πραγματικότητα που βιώνουμε

Ο Ευάγγελος Ζεκάκος υπό την ιδιότητα του Πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκουρίζα, ανοίγει τη σειρά εκπομπών με συνέντευξή του που παραχωρήθηκε στην εκπομπή, χθες Σάββατο 7 Νοε 20

Δείτε το video της συνέντευξης ενώ ακολουθεί και video με την συναυλία της Χορωδίας Λυκουρίζας αφιερωμένη στον Παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο, που έγινε στο Αμφιθέατρο Καλυβίων στις 17/3/18.

Η Συνέντευξη του Ευάγγελου Ζεκάκου

Το video από την συναυλία της Χορωδίας Λυκουρίζας αφιερωμένη στον Παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο, που έγινε στο Αμφιθέατρο Καλυβίων στις 17/3/18.

Categories