Αναλυτικό σχέδιο του πώς θα τρυπάει η βελόνα του εμβολίου το δέρμα θα παρουσιάσει σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας

To σχέδιο για τον εμβολιασμό των Ελλήνων, όταν θα είναι έτοιμο το εμβόλιο κορονοϊού, παρουσίασε με μια σειρά από slides ο υπουργός Υγείας.

Ο Βασίλης Κικίλιας, παρουσίασε μέσω πολύχρωμων διαφανειών με σχεδιάκια τις εταιρείες παραγωγής εμβολίων με τις οποίες έχει συμφωνήσει η ΕΕ για κεντρικές προμήθειες, καθώς και το χάρτη με τα 1018 εμβολιαστικά κέντρα που δημιουργούνται στη χώρα, τα οποία θα έχουν δυναμικότητα εμβολιασμού 2.117.400 πολίτες το μήνα.

Ωστόσο, ο πολιτικός της ΝΔ αναμένεται να επανέλθει απόψε με μια νέα ενημέρωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει μέσα από slides, φωτογραφίες και βίντεο, τον τρόπο με τον οποίο η βελόνα θα τρυπάει το δέρμα αυτού που εμβολιάζεται.

«Θα τοποθετείται το εμβόλιο στην σύριγγα και στη συνέχεια θα τρυπάει το δέρμα. Δεν θα νιώθει πόνο ο πολίτης, θα είναι ένα ελαφρύ τσίμπημα. Είμαστε πανέτοιμοι γι’ αυτό, έχοντας ήδη προμηθευτεί βαμβάκια και σύριγγες. Το μόνο που λείπει είναι το ίδιο το εμβόλιο», σχολίαζε πριν λίγο ο κ. Κικίλιας καθώς προετοιμαζόταν για την αποψινή ενημέρωση.

tokouloyri.com

Categories