ΚΑΠΗ Π.Φώκαιας: Η ερώτηση και η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23 Νοε 20

Η ερώτηση του δημ συμβούλου Ηλία Μπουκοβάλα που συμπληρώθηκε με ερωτήματα που κατέθεσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Π.Φώκαιας για το αν μεταφέρεται το ΚΑΠΗ Π.Φώκαιας, πήρε και άλλες προεκτάσεις καθώς οι απαντήσεις του Προέδρου του ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ -όπως τόνισε ο Μ. Τσαλικίδης – δεν απάντησαν στα ερωτήματα. Επί πλέον τέθηκαν και προβληματισμοί από την Τάνια Γαλανοπούλου και τον Αλ. Κολοκοτρώνη (μέλη του ΔΣ του ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ) για την λειτουργία του ΔΣ του ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ αλλά γενικότερα υπήρξε η αίσθηση για προβληματική λειτουργία  της Διοικούσας επιτροπής του ΚΑΠΗ

Η ανταλλαγή ερωτήσεων και απαντήσεων, συνεχίστηκαν και εκτός Δ. Συμβουλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανακοίνωση του Νίκου Πουλόπουλου που ανέβηκε στη σελίδα του Δήμου Σαρωνικού ο οποίος αναφέρεται σε “ανακαίνιση και φρεσκάρισμα του χώρου “ενώ ανακοινώσεις-ερωτήσεις δημοσίευσαν οι Μανώλης Τσαλικίδης, η παράταξη “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ αυριο” και η Ζαχαρώ Φρατζέσκου.

Σημείωση σύνταξης. Θα ήταν μία πολύ καλή ιδέα οι ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ που δεν έχουν την υποχρέωση να αναρτούν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τις αποφάσεις τους, να το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του Δήμου Σαρωνικού η μέ άλλες δημόσιες ανακοινώσεις τους! Ισως σήμερα να μην υπήρχε αυτό το ζήτημα!

 

Η Ανακοίνωση Πουλόπουλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΥ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΗΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ
Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο για τον οποίο έχει δημιουργηθεί τέτοια αναστάτωση σχετικά με το ΚΑΠΗ της Παλαιάς Φώκαιας. Το μισθωτήριο της αίθουσας λήγει αυτή την περίοδο και θα ανανεωθεί για τα επόμενα χρόνια. Επειδή το ΚΑΠΗ λόγω των μέτρων της πανδημίας παραμένει κλειστό και επειδή η μίσθωση θα ανανεωθεί, θεωρήσαμε σκόπιμο να ανακαινίσουμε και να φρεσκάρουμε τον χώρο. Ήδη μέσα στην εβδομάδα συνεργείο θα φρεσκάρει την αίθουσα η οποία θα ξαναβαφεί. Αυτό γίνεται κυρίως και για λόγους υγιεινής για τα μέλη του ΚΑΠΗ . Ο κ. Κακάκης μέλος του διοικητικού συμβουλίου προσέφερε προσωρινά τον χώρο για την αποθήκευση των επίπλων του ΚΑΠΗ για λίγες ημέρες μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες ανακαίνισης και μετά να ξανατοποθετηθούν τα πράγματα στην αίθουσα . Πιστεύω ότι από την ανακαίνιση αυτή που γίνεται οι μόνοι ωφελημένοι είναι τα μέλη του ΚΑΠΗ.
ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΥ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Π ΦΩΚΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ”

Η Ανακοίνωση της ΖΑΧΑΡΩΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ

Ένοιωσα μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, όταν είδα χτες περνώντας έξω από το ΚΑΠΗ της πόλης μας να μετακομίζει, χωρίς κανείς απ την Κοινότητα μας, να γνωρίζει κάτι. Διερωτώμαι αξίζει που σχεδόν καθημερινά είμαι παρούσα στην Κοινότητα; Αξίζει να προβληματιζομαι, να ασχολούμαι με τα προβλήματα του τόπου μου, όταν διαπιστώνω ότι απαξιωνομαι, δεν ενημερώνομαι για τέτοιου είδους αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα του Δήμου; Υπάρχει η Κοινότητα Π. Φώκαιας, ο Πρόεδρος, το Κοινοτικό Συμβούλιο για τον Δήμο μας; Ερωτώ και ας μου δοθεί μια απάντηση, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που νοιώθω ακυρωμένη.

Categories