Άνεργοι έτοιμοι για… Μπάντεν Μπάντεν

Και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε, με τον δικό του τρόπο, την περίφημη, πλέον, ανάρτηση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης του δήμου Αθηναίων Νίκου Μακρόπουλου, που νοστάλγησε την Άστον Μάρτιν του και το Μπάντεν Μπάντεν.

Μιλώντας στη Βουλή ο κ. Κουτσούμπας είπε χαρακτηριστικά: «Τι θα κάνουν οι άνεργοι με 600 ευρώ. Στο Μπάντεν Μπάντεν θα πάνε;».

Υπενθυμίζεται ότι στο θέμα αναφέρθηκε ακόμη και ο πρωθυπουργός, πικάροντας τον ανιψιό του δήμαρχο Αθηναίων για την επιλογή του αντιδημάρχου του.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις αντιδράσεις και το πικάρισμα του ίδιου του πρωθυπουργού, ο δήμαρχος Αθηναίων άλλαξε το «δεν τρέχει κάστανο», για τον αντιδήμαρχο του Ανάπτυξης Νίκο Μακρόπουλο, ή αλλιώς «Μπάντεν Μπάντεν».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι στο συνδυασμό του εντάχθηκαν άνθρωποι επιτυχημένοι στη δουλειά τους που όμως είναι άνθρωποι, δηλαδή κάνουν λάθη. Τόνισε ότι η ανάπτυξη στην Αθήνα δεν περνάει από το Μπάντεν-Μπάντεν αλλά από τα Σεπόλια και τον Βοτανικό κρατώντας σαφείς αποστάσεις από την επίμαχη ανάρτηση.

aftodioikisi.gr

Categories