Ανοίγει Harrods στην Καρδίτσα μετά τις δηλώσεις Τσιτσιπά

Το άνοιγμα καταστήματος λίγο έξω από την Καρδίτσα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Στέφανου Τσιτσιπά, ανακοίνωσε σήμερα το βρετανικό πολυκατάστημα, μετά από ανάρτηση του Έλληνα τενίστα στα σόσιαλ μίντια ότι χρειάζεται ένα Harrods στην Ελλάδα.

Εκπρόσωπος του γνωστού πολυκαταστήματος στο Λονδίνο δήλωσε σήμερα ότι η εταιρεία δρομολογεί την άμεση κατασκευή καταστήματος της στο χωριό Προάστιο, περίπου 16 χιλιόμετρα από την Καρδίτσα, από το οποίο κατάγεται ο διάσημος Έλληνας τενίστας.

«Βρήκαμε απίθανη την ιδέα και έτσι προχωράμε στην άμεση υλοποίηση ενός υποκαταστήματος μας στο χωριό του Στέφανου» είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, τονίζοντας ότι το Harrods έχει ήδη προχωρήσει στην εξαγορά του καταστήματος νεωτερισμών «Η Πηγή Της Φανέλας» στο κέντρο του χωριού.

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι

Ενθουσιασμός επικρατεί άλλωστε και μεταξύ των κατοίκων του χωριού, με τις καμπάνες της εκκλησίας να χτυπάνε χαρμόσυνα μετά το άκουσμα της είδησης.

Όπως λένε οι κάτοικοι ανυπομονούν να φάνε αυθεντικά scones με μαρμελάδα και να ντυθούν με Burberry’s, ενώ δηλώνουν διπλά περήφανοι για τον Στέφανο.

«Ρωτούσαν συνέχεια τον Στέφανο αν έχει στο χωριό του Harrods. Επιτέλους, τώρα μπορεί να τους λέει ναι, έχω και στο χωριό μου Harrods» είπε συγκινημένος ένας ηλικιωμένος κάτοικος.

«Ο Harrods βγήκε παγανιά. Επιτέλους θα δούμε το Harrods με τα μάτια μας» είπε ένας άλλος.

Πάντως, σε ερώτηση για το αν είναι βιώσιμο ένα τόσο μεγάλο κατάστημα στην περιοχή, ο εκπρόσωπος της εταιρείας επιφυλάχθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Θα δούμε. Εμείς θα το ανοίξουμε κι όποιον πάρει ο Harrods.»

tovatraxi.com

 

Categories