«Αλαλούμ» με τα κομμωτήρια – Ο Άδωνις «άδειασε» το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση. Κακώς έκανε ανακοίνωση, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση»

«Αλαλούμ» επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα στον οποίο θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη να «αδειάζει» στο τέλος το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Συγκεκριμένα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ανακοίνωσε ότι αναμένεται να ανοίξουν το Σάββατο ή την Κυριακή και όχι τη Δευτέρα. Όπως ανέφερε «στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη».

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης τα «μάζεψε». Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA, είπε ότι «το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση. Κακώς έκανε ανακοίνωση, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση». Πάντως, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα να ανοίξουν. Ο ίδιος παρέπεμψε στις αποφάσεις που θα ανακοινωθούν, το πιθανότερο, αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Πάντως, η εισήγηση των λοιμωξιολόγων είναι θετικό στο άνοιγμα κομμωτηρίων και βιβλιοπωλείων, αλλά αρνητική όσον αφορά στο λιανεμπόριο.

Όπως και να έχει, όλες οι λεπτομέρειες για το πώς και πότε ακριβώς θα ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία (εφόσον δώσει έγκριση και η κυβέρνηση) και τα κομμωτήρια, αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

altsantiri.gr

Categories