Κακλαμάνης: Έγινε λάθος με τον τουρισμό-Πώς σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Τον Ιούνιο έγινε το σημαντικό λάθος. Πιστέψαμε ότι είχαμε κερδίσει τον πόλεμο, ενώ είχαμε κερδίσει μία μάχη απέναντι στον ιό. Ξεθαρρέψαμε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε με μια καθυστέρηση τριών εβδομάδων εμείς τον κορωνοϊό», δήλωσε σήμερα o Nικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Alpha 989.

«Πρώτος ήταν ο κ. Γεωργιάδης που είχε δηλώσει ότι η κυβέρνηση έπεσε εντελώς έξω στις προβλέψεις της για τις συνέπειες του άκρατου ανοίγματος του τουρισμού. Μετά ακολούθησαν με παρόμοιες δηλώσεις τους η κα Μπακογιάννη και ο κ. Βαρτζόπουλος. Σήμερα έρχεται και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Υγείας κ. Κακλαμάνης να το επιβεβαιώσει, λέγοντας ότι τον Ιούνιο έγινε σημαντικό λάθος με το άνοιγμα του τουρισμού, γιατί… ξεθάρρεψαν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

«Μετά τους πανηγυρισμούς του καλοκαιριού από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη με τις φιέστες της “ανεμελιάς” στη Σαντορίνη, ο ένας μετά τον άλλον στην κυβέρνηση αναγνωρίζουν ότι όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής κυβερνητικής αφέλειας.

Δυστυχώς έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το τραγικό σημείο για να παραδεχτούν ότι η διαχείριση που κάνουν αποτελεί τη βασική αιτία της ιλιγγιώδους διασποράς του κορονοϊού μετά το καλοκαίρι.

Είναι πλέον επιτακτικό θέμα προστασίας της υγείας των πολιτών ο κ. Μητσοτάκης να εγκαταλείψει επιτέλους τις ιδεοληψίες και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Τον καλούμε να θωρακίσει εδώ και τώρα το σύστημα υγείας. Κάθε μέρα που καθυστερεί το τίμημα που καλούμαστε να πληρώσουμε όλοι εμείς γίνεται ολοένα και πιο βαρύ.», καταλήγει η ανακοίνωση.

aftodioikisi.gr

Categories