Επίλεκτη ομάδα υδραυλικών στέλνει στην Ακρόπολη η κυβέρνηση

Επίλεκτη ομάδα υδραυλικών στέλνει στην Ακρόπολη το υπουργείο Πολιτισμού μετά την πλημμύρα που σημειώθηκε χθες εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων.

Σε ερώτηση της αντιπολίτευσης προς τη Λίνα Μενδώνη για τη συσσώρευση υδάτων που σημειώθηκε στον Ιερό Βράχο, η υπουργός Πολιτισμού απάντησε λέγοντας:

«Δυστυχώς ο υδραυλικός που είχαμε κλείσει ραντεβού μας πήρε και μας είπε ότι τού έτυχε ένα δύσκολο περιστατικό με μία βουλωμένη αποχέτευση στο κέντρο και ότι δεν μπορεί να έρθει πριν το 2021» είπε η κα Μενδώνη.

Όπως είπε η υπουργός, το υπουργείο τώρα δρομολογεί την αποστολή ειδικής ομάδας υδραυλικών, της οποίας θα ηγείται ο Τάσος Χαλκιάς, λόγω της πολύτιμης εμπειρίας του στο ρόλο του Σάκη του Υδραυλικού στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» της δεκαετίας του ‘90.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά για το κόστος της επισκευής των αγωγών, η υπουργός διαβεβαίωσε ότι αυτό θα είναι χαμηλό αφού όπως είπε οι υδραυλικοί την ενημέρωσαν ότι «θα τα βρούνε» και της είπαν ότι θα της κάνουν καλύτερη τιμή αν η κυβέρνηση δε θέλει απόδειξη.

tovatraxi.com

Categories