Παιδιά 12 & 14 ετών σκότωσαν 86χρονο για 250 ευρώ – Τσιλιαδόρος στη διάρρηξη η γιαγιά τους

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς…

Ένα απίστευτο περιστατικό που δεν το χωρά ανθρώπινος νους συνέβη προ ημερών στη Θεσσαλονίκη και η τραγική κατάληξή του ήταν ο θάνατος ενός ανθρώπου ηλικίας 86 ετών. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο που ζούσε μόνος στο κέντρο της πόλης και στις 2 Δεκεμβρίου έπεσε θύμα ληστείας.

Δύο άτομα, διέρρηξαν το σπίτι του για να αποσπάσουν χρήματα, όμως ο άτυχος παππούς τα αντιλήφθηκε και κάπου εκεί ξεκίνησε το μαρτύριό του. Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν τον ηλικιωμένο με χέρια και πόδια και να του καταφέρνουν σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, πριν τελικά εξαφανιστούν με λεία 250 ευρώ.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, πάλεψε για τέσσερις ημέρες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ

Η αστυνομία άρχισε να αναζητά τους δράστες χωρίς να έχει πολλά στοιχεία στη διάθεσή της και αυτό που προσπάθησε να κάνει ήταν να συλλέξει υλικό από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Έπειτα από πολλή έρευνα και παρότι αυτό φάνηκε τους φάνηκε αδιανόητο, οι αξιωματικοί κατέληξαν ότι δράστες ήταν μία 12χρονη κι ένας 14χρονος τους οποίους εντόπισαν και συνέλαβαν. Τα παιδιά ομολόγησαν και περιέγραψαν με λεπτομέρεια τι συνέβη.

Το πιο αδιανόητο (;), ότι συνεργοί τους και τσιλιαδόροι ήταν η γιαγιά και ο σύντροφός της, ηλικίας 45 και 40 ετών αντίστοιχα…

altsantiri.gr

Categories