Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός στην Ε.Γ.Ν.Υ.Α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός στην Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.).

Την Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.). επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπου, στο πνεύμα των άγιων ημερών προσέφερε στους φιλοξενούμενους καθώς και στο προσωπικό 124 ατομικές συσκευασίες με διάφορα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα ανταλλάσσοντας ευχές. Ο κ. Αυγερινός δήλωσε χαρακτηριστικά : «Το να διατηρούμε την ανθρωπιά μας στις δύσκολες αυτές συνθήκες είναι το κλειδί για να μην χάσουμε την ελπίδα και την πίστη μας ότι οι καλύτερες μέρες θα έρθουν. Υπομονή, σύνεση, κατανόηση και αλληλοβοήθεια και τα δύσκολα θα περάσουν. Ας ευχηθούμε η νέα χρονιά να είναι μια πραγματικά καλή χρονιά για όλους».

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.) μεριμνά για την προστασία, την περίθαλψη, την διαπαιδαγώγηση, την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την σωματική αγωγή και την επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και την αποκατάσταση, την κοινωνική προσαρμογή και την ενασχόληση με τα αθλητικά εφ’ όρου ζωής νοητικώς υστερούντων ατόμων, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, αμφοτέρων των φύλων. Σήμερα, υπηρεσίες προσφέρονται σε πάνω από εβδομήντα (70) άτομα.

Categories