ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2021-( α΄μέρος). Τα έργα ανά Κοινότητα – Οι εισηγήσεις Φιλίππου και Κυριακόπουλου. video+πίνακες

Στο γενικότερο πλαίσιο του τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Σαρωνικού για το 2021, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Π.Φιλίππου κατά την τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου της 23/12/20. Πρόκειται για μια τεράστια γκάμα έργων προς χρηματοδότηση είπε ο Δήμαρχος, διευκρινίζοντας ότι κατά το πρώτο έτος της  θητείας γίνεται ο προγραμματισμός και ακολουθεί η σταδιακή υλοποίηση των έργων ανάλογα με τα χρηματοδοτικά εργαλεία στα οποία 0 Δήμος  έχει υποβάλει αιτήματα ένταξης.

Ως πρώτο και μεγαλύτερο έργο πλέον για τον Σαρωνικό, είναι το Αποχετευτικό του παραλιακού μετώπου, υπογράμμισε ο Π.Φιλίππου, επικρίνοντας ταυτόχρονα τον επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας για την υποτιθέμενη “δικαίωση” για την επίλυση του αποχετευτικού στην οποία ο αρκετές φορές έχει αναφερθεί ο Γ. Σωφρόνης.

Κλείνοντας την εισήγηση ο Π.Φιλίππου, έθεσε ως κορυφαίο θέμα, την εκπόνηση πρότασης για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου που θα πρέπει να γίνει και να αποφασίσουμε, πώς θέλουμε τις παραλίες μας απο δω και πέρα και σε συνάρτηση με την πρόσφατη Απόφαση του ΣτΕ.

Αντιδράσεις για την επίθεση Π.Φιλίππου στον Γ.Σωφρόνη εξέφρασε με σχετική ερώτηση ο Ηλ. Μποκουβάλας, ο Σάββας Ακούσογλου στην τοποθέτηση του για το τεχνικό πρόγραμμα καθώς και η Ακριβή Καρούμπαλη. Απάντηση στον Ηλία Μποκουβάλα έδωσε ο Δήμαρχος. βλέπε video 3 (9:24 min) 

Τις αντιδράσεις Ακούσογλου και Καρούμπαλη μπορείτε να τις δείτε στο live video   στα χρονικά σημεία 4:11 hr και 4:45 hr αντίστοιχα όπου ο Σ.Ακούσογλου αναφέρεται σε αναίτια πολεμική στον Γ.Σωφρόνη ο οποίος ήταν απών εκείνη τη στιγμή ενω η Ακρ. Καρούμπαλη είπε πως η ρητορική Φιλίππου αγγίζει τα επίπεδα δημαγωγίας. Η διένεξη των παρατάξεων για τις δηλώσεις κλείνει με την τοποθέτηση της Προέδρου Δ. Ράπτη η οποία τόνισε πως δεν ήταν επιλογή της Διοίκησης να κάνει επίθεση στον Γ Σωφρόνη επειδή έλειπε καθώς εκείνος επέλεξε να είναι απών (4:58 hr) στο live video

Οι τοποθετήσεις όλων των συμβούλων θα δημοσιευθούν σε επόμενη ανάρτηση.  Σε ιδιαίτερες επίσης αναρτήσεις θα δημοσιευθεί και η συζήτηση για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ καθως και για το ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Π.ΦΩΚΑΙΑς

video1. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

video 2. Εισήγηση Γιάννη Κυριακόπουλου για το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

video 3. Απαντήσεις Δημάρχου σε ερωτήσεις για το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

ΓΕΝΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΕΡΓΑ -ΚΟΥΒΑΡΑΣ

ΕΡΓΑ-Π.ΦΩΚΑΙΑ

ΕΡΓΑ -ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Δείτε το β’ μέρος της δημοσίευσης για το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2021

Τεχνικό Πρόγραμμα Δ. Σαρωνικού 2021- (β΄μέρος): τοποθετήσεις συμβούλων και ψήφιση

Categories