«Συντεταγμένη απόφαση της κυβέρνησης να εμβολιαστούν κυβερνητικά στελέχη» αποκαλύπτει ο Σκέρτσος (video)

«Στην επικοινωνία υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα» και όχι στην ουσία, σύμφωνα με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ

Ο Άκης Σκέρτσος αποκάλυψε πως ο εμβολιασμός κυβερνητικών στελεχών ήταν μια «συντεταγμένη απόφαση της κυβέρνησης». Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, μιλώντας στην εκπομπή Special Report του ΑΝΤ1, τόνισε σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση ότι εμβολιάστηκαν κυβερνητικά στελέχη αμέσως μετά την άφιξη των πρώτων εμβολίων (ακόμα και εις βάρος των υγειονομικών όπως αποκαλύφθηκε) ότι το πρόβλημα ήταν επικοινωνιακό και όχι ουσίας.

«Υπάρχει ένα ζήτημα ουσίας και ένα ζήτημα επικοινωνίας. Στην επικοινωνία υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν έγινε κατανοητό ποιο ήταν το ζήτημα της θεσμικής λειτουργίας και συνέχειας των επίσημων δομών της κυβέρνησης και του κράτους», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

Άρα, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έγινε έξαλλος και έβαλε τέλος στον εμβολιασμό των κυβερνητικών στελεχών, έγινε έξαλλος όχι για την ουσία του πράγματος, αλλά επειδή δόθηκε δημοσιότητα στο θέμα.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αποκάλυψε ακόμα ότι υπήρχαν δυο λίστες: «Υπήρξε μια λίστα που αφορούσε το συμβολικό επίπεδο και μια λίστα που αφορούσε τη θεσμική συνέχεια και λειτουργία του κράτους», απάντησε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση εάν ο ίδιος εμβολιάστηκε απάντησε «ναι» και πρόσθεσε: «Ήταν μια συντεταγμένη απόφαση της κυβέρνησης να εμβολιαστούν κυβερνητικά στελέχη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους συμπολίτες μας».

Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ

altsantiri.gr

Categories