Ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή 10/1 με τον Φοίβο Δεληβοριά, οι Χριστουγεννιάτικες Online Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 09/01/2021
Ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου οι Χριστουγεννιάτικες Online Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής. Με τον Φοίβο Δεληβοριά ρίχνει αυλαία το εορταστικό πρόγραμμα

Γ. Πατούλης: «Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στο εορταστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής. Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά προτεραιότητα μας και αυτό το αποδεικνύουμε στην πράξη»

Με μια συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά, στην οποία θα συμμετάσχει ως προσκεκλημένη η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου το διαδικτυακό εορταστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής με τίτλο: «Χριστούγεννα ONline». Η μουσική βραδιά θα μεταδοθεί στις 21:30 δωρεάν και χωρίς περιορισμούς, στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας στο Facebook ,αλλά και στο κανάλι της στο YouTube.

Σήμερα Σάββατο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο με την Τάνια Τρύπη και Ευτυχία Φαναριώτη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει επίσης στις 21:30.

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό εορταστικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα ONline»:
Youtube Κανάλι http://www.youtube.com/perattika
Facebook Σελίδα https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύουμε στην πράξη με τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και θα αναλάβουμε και στο μέλλον. Η ανταπόκριση του κοινού στην φετινή ψυχαγωγική πρόταση της Περιφέρειας Αττικής ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Από τις 24 Δεκεμβρίου που ξεκίνησαν οι online μεταδόσεις μέχρι σήμερα πολύς κόσμος απόλαυσε από το σπίτι του εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας. Η Περιφέρεια Αττικής, με την ορθή χρήση των νέων τεχνολογιών και λαμβάνοντας υπόψη της τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας διαμόρφωσε για άλλη μια φορά ένα ειδικό πρόγραμμα το οποίο μπόρεσαν να παρακολουθήσουν με ασφάλεια οι πολίτες.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά την Aντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο, αρμόδιο για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα και το σύνολο των στελεχών της Περιφέρειας, για την ουσιαστική συμβολή τους στην διαμόρφωση και την υλοποίηση των συγκεκριμένων εκδηλώσεων. Τέλος υπογράμμισε ότι οι μέχρι τώρα δράσεις και συνεργασίες με τον ευάλωτο κλάδο των καλλιτεχνών και των ανθρώπων που δουλεύουν στον πολιτισμό, θα αποτελέσει πιλότο και για μελλοντικές αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Περιφέρεια Αττική.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ.: 213-2063501, 504, 807, 210-6993404 Fax: 213-2063513 Ε-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Categories