ΚΕΠ Υγείας Δ. Σαρωνικού -Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς- σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σαρωνικού σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού». Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λ.π.
4η Συνάντηση
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 :
Μαθησιακές Δυσκολίες και Διαταραχή Ελλειμματικής
Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ)
Εφαρμογή κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ Το link για την παρακολούθηση https://www.youtube.com/watch?v=PKJ2N2lysW8&feature=youtu.be

Εισηγήσεις: Κων/νος Καλιανιώτης Λογοπεδικός-Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ Ευθαλία Τζίλα Παιδοψυχίατρος MSc Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ Συντονισμός/Σχολιασμός: Ντορέττα Αστέρη Εκπαιδευτικός – Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ΕΚΠΑ.

Categories