ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση νεκρανασταίνει τον προδικτατορικό χωροφύλακα

Ο Συντονιστής της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ 25 Κώστας Μπιτσάνης κατηγορεί την κυβέρνηση πως «με περίσσευμα κυνισμού φέρνει ένα νομοσχέδιο για την ανώτατη Παιδεία που παρουσιάζουν ως συναρμόδιοι ο υπουργός της Αστυνομίας και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Επί τέλους, προσθέτει στη δήλωσή του ο Κώστας Μπιτσάνης, έχουμε «επιστροφή στις πραγματικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μπιτσάνης υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση της αστυνομοκρατίας και της καταστολής νεκρανασταίνει τον προδικτατορικό χωροφύλακα και τη Διεύθυνση Σπουδαστικού της Ασφάλειας, που τη βαφτίζει φοιτητική αστυνομία, τα φοιτητοδικεία, τις φοιτητικές ταυτότητες, τους χαφιέδες, τη διαγραφή των φτωχών και των εργαζόμενων φοιτητών από τα πανεπιστήμια».

Υπογραμμίζει επίσης ο κ. Μπιτσάνης ότι «και να θέλει η κοινωνία να ξεχάσει ποια είναι η πραγματική δεξιά, ευτυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνήσιος συνεχιστής του «εθνικού έργου της οικογένειας», φροντίζει να της το θυμίζει».

Παράλληλα, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «το φοιτητικό κίνημα και ο λαός μας θα ανατρέψουν και αυτούς τους αντιλαϊκούς και αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς και η νεολαία μας, που έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση όσο καμία άλλη ομάδα, δεν έχει πει την τελευταία λέξη»

documentonews.gr

Categories