Πάνω από 7 εβδομάδες χρειάστηκε η ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση του Δημοτικού Φωτισμού σε περιοχή Λαγονησίου!

Δεν γνωρίζουμε  αν η δημοσίευση μας -καταγγελία (πατήστε ΕΔΩ)  που έγινε στις  17/1/21  και εστάλη στην Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ η οι συνεχείς οχλήσεις από την Κοινότητα Καλυβίων η των κατοίκων προς την ΔΕΔΔΗΕ η όλα μαζί, ήταν οι αιτίες που μετά από 6-7 ολόκληρες εβδομάδες η ΔΕΔΔΗΕ εντόπισε την βλάβη και χθες,αποκατάστησε τον δημοτικό φωτισμό σε πολυ μεγάλη περιοχή πέριξ του ΑΤ Σαρωνικού στο Λαγονήσι (Κύπρου ,Θησέως κλπ).

Για ενημερωτικούς λόγους παραθέτουμε σε video, απόσπασμα από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23/12/20 κατα την οποία ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων Χρήστος Ράπτης, αναφέρεται – εκτός άλλων – και στο πρόβλημα της βλάβης της οδού Θησέως το οποίο είχε αναφέρει εγγράφως από τις 7/12/20!!!

Να σημειωθεί ιδιαιτέρως πως το πρόβλημα της Θησέως υφίσταται εδω και πολλά χρόνια και σε κάθε παραμικρή ψιχάλα “πέφτει” το σύστημα και χρειάζεται χειροκίνητη περέμβαση. Εξαίρεση,η τελευταία βλάβη που κράτησε πάνω από 6 εβδομάδες. Σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις ,την αποκατάσταση ,την είχε αναλάβει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ατύπως, εκτός αρμοδιότητας και ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρήστος Ράπτης προκειμένου να επιταγχύνεται η αποκατάσταση του φωτισμού και τον ευχαριστούμε θερμά γιαυτό. Όμως δεν είναι αποδεκτό από τους κατοίκους, μία Υπηρεσία η οποία αμείβεται πλουσιοπάροχα να στηρίζεται στη φιλοτιμία Αιρετών!

Δείτε το video διάρκειας 1,5 λεπτού περίπου με την ενημέρωση του Χρήστου Ράπτη

 

Δείτε επίσης την δημοσίευση σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού για να αποσταλεί έγγραφo στην ΔΕΔΔΗΕ με προειδοποίηση για λήψη Νομικών Ενεργειών εναντίον της από τον Δήμο Σαρωνικού.

Δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς δεν έχουμε αντιληφθεί μέχρι σήμερα την δημοσιοποίηση της επιστολής με το ακριβές περιεχόμενο.

Έγγραφη προειδοποίηση του Δ.Σ. Σαρωνικού στην ΔΕΔΔΗΕ – Νομικές ενέργειες αν δεν υπάρξει ανταπόκριση.


Η δημοσίευση της 17/1/21 που εστάλη στην Διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ

Απίστευτη αδιαφορία της ΔΕΔΔΗΕ. Πέντε συνεχείς εβδομάδες χωρίς δημοτικό φωτισμό στο Λαγονήσι. Ντροπή!

Categories