ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ – Ο Νεκτάριος Καλαντζής μας γνωρίζει την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών. (video εκπομπής)

Ο Νεκτάριος Καλατζής, Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ήταν ο προσκεκλημένος του Μέμου Ξυγκάκη στην εκπομπή ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ, την ΤΡΙΤΗ 26/1/21.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΑ και δημοτικός σύμβουλος μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. Παλλήνης αφού μας αποτύπωσε την εικόνα και τον συσχετισμό των δυνάμεων των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο και μας ενημέρωσε για τις νέες εξελίξεις στο αποχετευτικό του Δήμου Παλλήνης, αναφέρθηκε στους σκοπούς και της δράσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ που εκτείνονται Πανελλαδικά.

Από την λίγη ώρα της συζήτησης, έγινε φανερό ότι ο Νεκτάριος Καλαντζής είναι ένας δυναμικός Αυτοδιοικητικός με στόχους και όνειρα για μία καλύτερη Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι πασηφανές ότι στο μέλλον θα τον δούμε σε σημαντικότερους ρόλους στη Κεντρική Αυτοδιοικητική Σκηνή.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην εκπομπή, ο Πρόεδρος της ΕΝΑ λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής είχε στείλει επιστολή στον Αντιδήμαρχο Σαρωνικού Βασίλη Μπούτση (μέλος της ΕΝΑ) με την οποία του γνώριζε την διάθεση στο Δήμο Σαρωνικού, 1000  χειρουργικών μασκών μίας χρήσης , δωρεά που προέρχεται από ένα νέο άνθρωπο της ΕΝΑ , τον κύριο Βάιο Βαδαρλη , Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Βισαλτιας Σερρών.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως αρκετοί αυτοδιοικητικοί του Δήμου Σαρωνικού είναι ήδη μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ όπως οι Αντιδήμαρχοι Μπούτσης και Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων Χρήστος Ράπτης, ο Δημοτικός  Σύμβουλος Βασ. Αλεξόπουλος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Βασίλης Φλωρίδης κ.α.

Ως κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής, ο Νεκτάριος Καλαντζής ανήγγειλε την προσχώρηση στους κόλπους της ΕΝΑ και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, Δήμητρας Ράπτη.

το video της εκπομπής στο facebook

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/3731542253581706

 

Το video της εκπομπής στο youtube

Η Επιστολή της δωρεάς των 1000 μασκών

https://www.facebook.com/raptisxristos50/posts/633482637371088

Categories