Μεγάλη ανταπόκριση πολιτών στην πρόσκληση του Δήμου Σαρωνικού για Rapid test. video+photos

Μεγάλη ανταπόκριση πολιτών στην πρόσκληση του Δήμου Σαρωνικού για δωρεάν  έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η διενέργεια των τεστ που ξεπέρασαν τα 600, πραγματοποιήθηκε στον παράδρομο της Λ. Αναβύσσου δίπλα από τις Αλυκές. Πολύτιμες υπηρεσίες για την επιτυχία της διοργάνωσης προσέφερε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σαρωνικού καθώς και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων.

O  ακριβής αριθμός των ελέγχων καθώς και τα αποτελέσματα, αναμένεται να ανακοινωθούν μέσω Δελτίου Τύπου του Δήμου Σαρωνικού όταν ο ΕΟΔΥ τα κάνει και επίσημα γνωστά στις Υπηρεσίες του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου διευκρίνισε πως παρόμοια προσπάθεια θα γίνει τις προσεχείς ημέρες και στην Λ.Καλυβίων για να καλυφθούν και οι υπόλοιπες περιοχές του Δήμου.

Δείτε video με δηλώσεις της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού Δήμητρας Ράπτη και του Δημάρχου Πέτρου Φιλίππου στον Paraktios.gr

Δηλώσεις Δήμητρας Ράπτη στα notioanatolika.gr απ όπου ¨δανειστήκαμε” το video

Δηλώσεις του Δημάρχου Σαρωνικού Π.Φιλίππου στον Paraktios.gr

Categories