Η αφαίρεση φρονιμίτη χωρίς αναισθητικό πιο ευχάριστη από το να βλέπεις Γιώργο Λιάγκα, αναφέρει έρευνα

Η αφαίρεση δοντιού και μάλιστα χωρίς αναισθητικό είναι πιο ευχάριστη από το να παρακολουθεί κανείς τον Γιώργο Λιάγκα στην τηλεόραση, σύμφωνα με νέα έρευνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στην έρευνα, όταν ρωτήθηκαν αν θα προτιμούσαν να παρακολουθήσουν τον γνωστό παρουσιαστή ή να καθίσουν τρεις ώρες στην καρέκλα του οδοντίατρου για αφαίρεση φρονιμίτη χωρίς αναισθητικό, απάντησαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία το δεύτερο.

Πολλοί μάλιστα από τους ερωτηθέντες απάντησαν ότι θα υποβάλλονταν με χαρά και σε διαδικασία απονεύρωσης αν αυτό σήμαινε ότι δεν θα χρειαζόταν να ξαναδούν τον παρουσιαστή στις οθόνες τους.

Τι άλλο έδειξε η δημοσκόπηση

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, ψηλά στις απαντήσεις των ερωτηθέντων στο τι θεωρούν πιο ευχάριστο από το να βλέπουν τον Γιώργο Λιάγκα να ξερογλείφεται μπροστά σε μοντέλα ή να κάνει αστειάκια που κάνουν τους παγετώνες να ξανασχηματίζονται στην Ανταρκτική ήταν α) ο ήχος από το γρατζούνισμα νυχιών σε μαυροπίνακα β) το να πατήσουν κατσαρίδα ξυπόλητοι γ) να τους κλειδώσει κάποιος σε δωμάτιο με τον Άδωνι Γεωργιάδη ή δ) να αναγκαστούν να ακούσουν επί ένα 24ωρο ολόκληρη τη δισκογραφία του Snik.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση συνοδεύτηκε από κάθετη πτώση του δείκτη νοημοσύνης σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ πολλοί τηλεθεατές περιέγραψαν μια έντονη επιθυμία να κάνουν ντους αμέσως μετά την εμφάνιση του, χωρίς όμως να μπορούν να εξηγήσουν το λόγο.

Σχετικό θέμα:  Ενοχλημένοι οι γυμνοσάλιαγκες της χώρας από τη σύγκριση με τον Γιώργο Αυτιά  

tovatraxi.com

Categories