ΔΣ Σαρωνικού 29/1: Κοπή πίτας με ευχές στην αρχή και ..διακοπή της συνεδρίασης στο τέλος. video

Με τις καλύτερες προυποθέσεις ξεκίνησε η πρώτη τηλεδιάσκεψη- για το 2021- του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 29ης Ιανουαρίου με την Πρόεδρο του Συμβουλίου να κόβει συμβολικά την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά τις καθιερωμένες ερωτήσεις και τις ενημερώσεις του Δημάρχου για δύο πολύ σοβαρά θέματα , το ιδιοκτησιακό Σαρωνίδας και το αποχετευτικό των παραλιακών περιοχών(θα επανέλθουμε σε ιδιαίτερες αναρτήσεις) ξεκίνησε η διαδικασία συζήτησης των θεμάτων με πρώτο, την ενημέρωση για την ΑΔΜΚΕΣ  από τον Αντιδήμαρχο Ευάγγ Ζεκάκο.

H δυσάρεστη διακοπή και αποσπασματικά βιντεάκια με τα γεγονότα που “έκλεισαν” την συνεδρίαση η οποία μεταδίδονταν live από τον Α.Ξυγκάκη, ήδη δημοσιεύονται απο χθες βράδυ σε Ομάδες και profile στο facebook προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις.

Στο video που ακολουθεί, δείτε το ευχάριστο ξεκίνημα της συνεδρίασης καθώς και το κλείσιμο της συζήτησης περί ΑΔΜΚΕΣ με τοποθέτεση του Δημάρχου. Η τελευταία προσωπική ερώτησή με υπαινιγμούς του Π. Φιλίππου στον Γ. Σωφρόνη  και ένα ξεχασμένο ανοιχτό μικρόφωνο ήταν αρκετά για να δυναμιτίσουν το Δημοτικό Συμβούλιο όπου οι σύμβουλοι της παράταξης Φιλίππου και η Πρόεδρος αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υβριστικό χαρακτηρισμό που ακούστηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Σ. Ακούσογλου. Η Συνεδρίαση διεκόπη καθώς δεν μετείχε εξ αρχής  ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου Σάββας Γκέραλης προκειμένου να αναλάβει την προεδρία και έτσι το συμβούλιο έμεινε ακέφαλο με την Πρόεδρο να δηλώνει την αναβολή της συνεδρίασης

 

Νομίζουμε ότι είναι απαραίτητη η παράθεση όλων των διαλόγων που προηγήθηκαν της “σύρραξης” και προκάλεσαν την διακοπής της συνεδρίασης, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη.

Ευχόμαστε να μην καταγράψουμε πάλι στο μέλλον τέτοιου είδους  γεγονότα!

Categories