Η τελευταία ενημέρωση από Φιλίππου για το ιδιοκτησιακό Σαρωνίδας. Την Πέμπτη η ψήφιση της τροπολογίας για τις εντός σχεδίου ιδιοκτησίες.

Η τροπολογία αφορά τις εντός σχεδίου περιοχές – Πρόταση για σύσταση επιτροπής για την επίλυση του θέματος και για τις ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ιδιοκτησίες.

Για τις τελευταίες  εξελίξεις σχετικά με την ψήφιση της τροπολογίας για το ιδιοκτησιακό Σαρωνίδας, ενημέρωσε ο Δήμαρχος το Σώμα κατά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη (29/1/20) εξηγώντας ότι έχει δημιουργηθεί πολιτική  ένταση -όπως είπε-  για την ψήφιση της τροπολογίας σχετικά με το ιδιοκτησιακό της Σαρωνίδας που αφορά σε ΕΝΤΟΣ  ΣΧΕΔΙΟΥ περιοχές σημειώνοντας πως τόσο ο Βορίδης όσο και ο Βουλευτής Γ. Βλάχος στηρίζουν αυτες τις θέσεις.

Το ζήτημα όμως είναι, να συμπεριληφθούν και άλλες περιοχές του Δήμου μας που είναι εκτός σχεδίου  και προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει ο Δήμος . Ο Δήμαρχος επίσης αναφέρθηκε σε  τηλεδιάσκεψη που έγινε σε κλίμα έντασης με τους Υπουργούς Σταικούρα, Βεσυρόπουλο, Δήμαρχο Λαυρεωτικής και άλλους παράγοντες όπου συμφωνήθηκε ότι: αφού ψηφιστεί η τροπολογία που έχει εισαχθεί στη Βουλή η οποία αφορά τις εντος σχεδίου περιοχές, να συσταθεί με απόφαση της Βουλής επιτροπή στην οποία να συμμετέχουν οι Δήμοι Λαυυρεωτικής και Σαρωνικού και μέσα σε προθεσμία 3-5 μηνών να υποβάλουν πρόταση για τις ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ προκειμένου να λυθεί το θέμα της 1151

Δείτε το video

Categories