«Μαλλιά κουβάρια» Μαρκόπουλος με Παγώνη: «Μιλάς σαν celebrity» – «Δεν με απασχολεί η άποψή σου» (video)

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται…

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και την πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Ο καυγάς ξεκίνησε με αφορμή τα όσα δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος διαφώνησε με τον τρόπο που εμφανίζεται και διαχειρίζεται τη δημοσιότητα η κ. Παγώνη.

«Η πανδημία δεν είναι πλάκα, δεν είναι χιούμορ. Είναι μια κατάσταση στην οποία χρειάζεται μέτρο και όλοι έχουμε λίγο πολύ φίλους και οικογένειες που θρηνούν», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

«Οι καιροί είναι κρίσιμοι και η επικοινωνία χαλαρότητας και lifestyle, στέλνει λάθος μήνυμα στον πολίτη. Και όσον αφορά στην κ. Παγώνη, επιστημονικά την ακούω πάντοτε, με ενδιαφέρον, δεν αμφισβητώ ποτέ τους επιστήμονες, προσωπικά όμως νομίζω ότι αποφλοιώνεται η αξία του επιστημονικού λόγου της με τη διάθεση που έχει καθημερινά ή πολύ συχνά για μια lifestyle προσέγγιση των θεμάτων. Δεν αφορά τον κόσμο το προσωπικό lifestyle κανενός μας. Όταν κάνουμε την πανδημία, lifestyle δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα».

Από την πλευρά της, η κ. Παγώνη απάντησε ότι «δεν με απασχολούν οι απόψεις του κ. Μαρκόπουλου. Με απασχολούν οι απόψεις των ασθενών μου και των ανθρώπων που εκφέρουν γνώμη. Ίσως ο κ. Μαρκόπουλος, επειδή οι γιατροί είμαστε περισσότερο στην τηλεόραση, θα ήθελε να είναι περισσότερο οι βουλευτές. Λογικό είναι. Θα κλείσει ο κύκλος ο δικός μας μόλις τελειώσει η νόσος COVID και θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο οι βουλευτές να τους έχετε καθημερινά».

Δείτε τα σχετικά βίντεο ΕΔΩ

altsantiri.gr

Categories