Φρίκη στην Πετρούπολη: Πέθανε σκύλος από χτύπημα με βέλος – Αναζητείται για κακούργημα ο δράστης (video)

Η ΕΛΑΣ αναζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό θανάτωσης ζώου έλαβε χώρα στην Πετρούπολη το απόγευμα της Πέμπτης (04/02), όταν ένας σκύλος ράτσας «πίτμπουλ» δέχτηκε χτύπημα στο λαιμό από βέλος με βαλίστρα, μέσα στην αυλή που ζούσε.

Ο 2,5 ετών «Μπρούνο», νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, αλλά δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή. Η αιμορραγία ήταν πολύ έντονη και το ζώο κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Petpet – Το καλύτερο τετράποδο site
την Πέμπτη
ΠΡΟΣΟΧΗ! Περιοχή ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ σήμερα.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ένα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ μας.
Είναι τα ΑΙΜΑΤΑ από το άτυχο πίτπουλ, όταν ένας νεαρός με μαύρα κουκούλα φουλ φέις, πλησίασε το σκύλο στο σπίτι που μένει και με ΒΑΛΙΣΤΡΑ του έριξε ένα βέλος με αποτέλεσμα να χαροπαλεύει.
Έφυγε τρέχοντας κρατώντας τη βαλίστρα και τα βέλη στο δάσος του Αγ. Δημητρίου. Παρότι κινητοποιήθηκαν πολλοί, αυτός χάθηκε. Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για αυτό το κτήνος να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Από το προφίλ Σοφοκλης Καπνιας.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες του περιστατικού, ο δράστης που σκότωσε το άτυχο τετράποδο φορούσε κουκούλα και μάσκα.

Η ΕΛΑΣ αναζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό του, ο οποίος μετά την φρικτή πράξη του έφυγε τρέχοντας με το όπλο του στο δάσος του Αγ. Δημητρίου, μολονότι οι γείτονες προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για κακούργημα.

Δελιτε το βίντεο ΕΔΩ

Ο Σοφοκλής Καπνιάς, που έκανε ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο Facebook, ήταν αυτόπτης μάρτυρας, και όπως ανέφερε κυνήγησε τον δράστη, ο οποίος διέφυγε στο βουνό.

Υπενθυμίζεται ότι και ο βασανισμός των ζώων μετατράπηκε σε κακούργημα, με πολύ πιο αυστηρές ποινές με βάση τη νέα τροπολογία.

Categories